31 Δεκεμβρίου 2014

Δήλωση της Όλγας Γεροβασίλη, βουλευτού ΣΥΡΙΖΑ Ν. Άρτας, με την αφορμή της προκήρυξης των πρόωρων εκλογών

Share Button

Όλγα ΓεροβασίληTο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την ανάδειξη Προέδρου της Δημοκρατίας ήταν μια πρώτη νίκη της δημοκρατίας, απέναντι σ’ αυτούς, που προσπάθησαν με τον φόβο και το ψέμα, να στερήσουν από το λαό μας το δικαίωμα να εκφράσει ελεύθερα την βούλησή του και να αποφασίσει ο ίδιος για το μέλλον του.


Αυτοί που, επί δυόμιση χρόνια, βύθισαν τους πολίτες στη φτώχεια και την ανεργία, κατεδάφισαν κοινωνικές κατακτήσεις, υποβάθμισαν τους θεσμούς, έκαναν καθεστώς τον αυταρχισμό και καλλιέργησαν τον φόβο, είναι πλέον παρελθόν.


Με τη θέληση του λαού, σε λίγες μέρες, θα είναι παρελθόν και τα μνημόνια της λιτότητας.


Ο ελληνικός λαός είναι πλέον ο πρωταγωνιστής. Αυτός κρατάει στα χέρια του το κλειδί, για να βγάλει την πατρίδα από το καθεστώς της ταπείνωσης.


Στις 25 Γενάρη, με τον πιο ομαλό και δημοκρατικό τρόπο, θα επιλέξει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ να είναι το πρόγραμμα της χώρας και όχι το Μνημόνιο, δηλαδή το πρόγραμμα της τρόικα.


Ο λαός μας, όλοι μας, περιμένουμε με ελπίδα, αποφασιστικότητα και συναίσθηση της ιστορικής μας ευθύνης, την γέννηση του καινούριου, για κοινωνική σωτηρία, δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια, δημοκρατία.


Όλγα Γεροβασίλη,

βουλευτής Άρτας ΣΥΡΙΖΑ



Δήλωση της Όλγας Γεροβασίλη, βουλευτού ΣΥΡΙΖΑ Ν. Άρτας, με την αφορμή της προκήρυξης των πρόωρων εκλογών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου