24 Δεκεμβρίου 2014

Θετικές εκτιμήσεις για την συνάντηση της Κωνσταντινούπολης από την Ομοσπονδία Ενοικ. Δωματίων και Διαμερισμάτων Πρέβεζας


Περιφέρεια Ηπείρου“Πρωτόγνωρη εμπειρία” χαρακτηρίζει η Ομοσπονδία Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Διαμερισμάτων Πρέβεζας, την εκδήλωση που έγινε στο Σισμανόγλειο Μέγαρο της Κωνσταντινούπολης για την παρουσίαση του τουριστικού προϊόντος της Ηπείρου και τη σύναψη συνεργασιών με Τούρκους επιχειρηματίες.


Συγκεκριμένα με επιστολή της προς τον Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη και τον Αντιπεριφερειάρχη, αρμόδιο για θέματα Τουρισμού Στράτο Ιωάννου, η Ομοσπονδία, εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες για την ευκαιρία που τους δόθηκε να συμμετάσχουν στην εκδήλωση, υπογραμμίζοντας και τα εξής: “Πραγματικά ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, το να έρθουμε σε άμεση επαφή με Τούρκους τουριστικούς πράκτορες και να τους παρουσιάσουμε την περιοχή μας, αλλά και την επιχείρησή μας. Κατά γενική ομολογία, η συνολική οργάνωση ήταν συντονισμένη, άψογα συνδυασμένη και τα οφέλη πολλαπλά, τόσο για τους επιχειρηματίες του τουρισμού, όσο και για την προβολή της Ηπείρου. Ανάμεσα στα πολλά θετικά της εκδήλωσης, ήταν η γνωριμία και η σύσφιξη των σχέσεων με τους υπολοίπους συμμετέχοντες από την Ήπειρο.


Η συνεργασία, η ανταλλαγή απόψεων, η κατάθεση κοινών προβληματισμών και ανησυχιών, με τους εμπλεκόμενους φορείς τουρισμού στην Ήπειρο, ενισχύει τον κοινό μας στόχο και Τουριστική Ανάπτυξη”.


Η Ομοσπονδία εκφράζει τις ευχαριστίες του και προς τους Υπευθύνους του Γενικού Προξενείου της Κωνσταντινούπολης και του Γραφείου ΕΟΤ της Τουρκίας για τη συμβολή τους στην οργάνωση και στην επιτυχία της συνάντησης, και δηλώνει ότι “θα στηρίζει, και θα ενισχύει, τέτοιες πρωτοβουλίες και θα είναι παρούσα σε κάθε κάλεσμα της Περιφέρειας”.


Καταλήγοντας τονίζει: “Η εξωστρέφεια, ο σχεδιασμός και το όραμα, που διαπιστωμένα πλέον διέπει τη στρατηγική πολιτική της Τουριστικής Ανάπτυξης της Ηπείρου, μας γεμίζει ελπίδα και μεγάλες προσδοκίες. Αποτελεί την ευκαιρία που όλοι περιμέναμε- το άνοιγμα σε νέες αγορές, στις οποίες τελικά υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τον όμορφο τόπο μας”.



Θετικές εκτιμήσεις για την συνάντηση της Κωνσταντινούπολης από την Ομοσπονδία Ενοικ. Δωματίων και Διαμερισμάτων Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου