31 Δεκεμβρίου 2014

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη

Share Button

ΆρταΤο 2014 σε λίγες ώρες μας αποχαιρετά και στο κατώφλι μας θα κάνει την εμφάνισή του ένα νέο έτος, το 2015. Όλοι θα ανοίξουμε την πόρτα στο νέο έτος με την ελπίδα ότι οι δυσκολίες και αντιξοότητες του παρελθόντος θα φύγουν ανεπιστρεπτί με την έλευση του νέου χρόνου και νέες όμορφες και ευτυχισμένες στιγμές θα συντροφεύουν σε κάθε βήμα του το 2015.


Το 2014 ήταν μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά για τον τόπο. Η κοινωνία μας δοκιμάστηκε σκληρά από την παρατεταμένη οικονομική κρίση, μα το νέο έτος δεν θα μας βρει ηττημένους στον αγώνα αυτόν αλλά γεμάτους πάθος για δράση, γεμάτους όνειρα και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας, ένα καλύτερο αύριο για την πόλη μας και την κοινωνία μας. Ανεξάρτητα λοιπόν από τις δυσκολίες που μας επιφύλαξε το 2014, μας χάρισε και πολλές δημιουργικές στιγμές και χρήσιμες εμπειρίες, που μας βοηθούν να κοιτάξουμε πιο ώριμα και πιο ρεαλιστικά το μέλλον, με αισιοδοξία και προ πάντων πίστη στις δυνάμεις μας και στο Θεό για ένα καλύτερο και προσοδοφόρο μέλλον.


Εύχομαι το 2015 να φέρει στο σπίτι του καθενός μας υγεία, ευτυχία και ευημερία. Και για το μεγάλο μας σπίτι, την Άρτα μας, δύναμη και δημιουργία για να την δούμε όπως της αξίζει. Ο νέος χρόνος, το 2015 θα αποτελέσει γόνιμη συνέχεια και συνέπεια του σχεδιασμένου πενταετούς προγράμματος ανάπτυξης και κοινωνικής αλληλεγγύης του Δήμου μας.


Στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς, Δημοτική Αρχή, θεσμικοί και κοινωνικοί φορείς και δημότες θα πρέπει να συνεργαστούμε εποικοδομητικά και να δουλέψουμε σκληρά για την πρόοδο και ευημερία του τόπου μας. Θα επιστρατεύσουμε τις δυνάμεις μας, για να προχωρήσουμε μπροστά. Αλλάζουμε χρόνο, γυρίζουμε σελίδα, με υπευθυνότητα, αλληλεγγύη, αισιοδοξία, νέες ιδέες και προτάσεις, έργα ανάπτυξης και ευημερίας, μα πάνω από όλα αγάπη στον συνάνθρωπό μας και στήριξη των ευπαθών κοινωνικά ομάδων.


Εκ μέρους του Δ.Σ. και του προσωπικού του Δήμου, σας ευχόμαστε από καρδιάς υγεία, ευημερία και πρόοδο σε όλους.



Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου