27 Ιανουαρίου 2015

Δήλωση Γιάννη Παπαδημητρίου, υποψήφιου βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων

Η χθεσινή μέρα αποτελεί ιστορική στιγμή για τη χώρα και το λαό μας. Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ σηματοδοτεί το τέλος μιας καταστροφικής πολιτικής, που συνέθλιψε την κοινωνία, τα δικαιώματα και τα δημόσια αγαθά και αποδεικνύει ότι μια δύναμη της ριζοσπαστικής Αριστεράς είναι σε θέση να αλλάξει τους πολιτικούς σχηματισμούς, να αναλάβει την κυβερνητική ευθύνη και να διεκδικήσει ένα ρυθμιστικό ρόλο στο ευρωπαϊκό πολιτικό σκηνικό.


Τα Γιάννενα έδωσαν το δικό τους εντυπωσιακό παρόν στο προσκλητήριο της ελπίδας με ένα ποσοστό που αγγίζει το 40 %, δημιουργεί προϋποθέσεις πολιτικής ηγεμονίας στις εξελίξεις της περιοχής μας με στόχο μια ανάπτυξη βασισμένη σε θεμελιώδεις αξίες και όχι σε κοινωνικά και περιβαλλοντικά ερείπια. Είναι μια δικαίωση και για τον σκληρό αγώνα τόσων χρόνων και για τις προεκλογικές διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων.


Η εκλογή των 3 συντρόφων και της 1 συντρόφισσας θα είναι μια ισχυρή φωνή εκπροσώπησης των προβλημάτων και των αγώνων του νομού Ιωαννίνων και όλης της Ηπείρου στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Τους συγχαίρω και τους εύχομαι από την καρδιά μου καλή δύναμη και κουράγιο στη δύσκολη αλλά ελπιδοφόρα αποστολή τους.


Θέλω να ευχαριστήσω τις χιλιάδες πολίτες του νομού που υπερψήφισαν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και ανάμεσά τους όσους και όσες με τίμησαν προσωπικά με την ψήφο τους. Το γνωρίζουν καλά ότι θα συνεχίσω να είμαι παρών στους δύσκολους αγώνες, που περιμένουν την Κυβέρνηση της Αριστεράς και το κίνημα.



Δήλωση Γιάννη Παπαδημητρίου, υποψήφιου βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου