27 Ιανουαρίου 2015

Θρίαμβος ΣΥΡΙΖΑ: Η απάντηση των ελλήνων σε μια ιταμή ταξική και εθνική πρόκληση...

Σημειώνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος


Δ. ΓιαννακόπουλοςΤελικά δεν έκανα λάθος: ο ελληνικός λαός – για την ακρίβεια ένα πολύ μεγάλο μέρος εξ αυτού – βρήκε το θάρρος και το σθένος και ψήφισε υπερασπιζόμενος την αξιοπρέπειά του! Ο ελληνικός λαός απάντησε στην πλέον χυδαία και ιταμή ταξική και εθνική πρόκληση, οδηγώντας την ευρωπαϊκή αριστερά στην κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα στο πρωθυπουργικό αξίωμα!


Ο ελληνικός λαός με την σημερινή του εκλογική συμπεριφορά έδειξε να αψηφά τους κινδυνολόγους και την κινδυνολογία, τους θρασείς καιροσκόπους παλαιοκομματικούς και τα παπαγαλάκια διαπλεκομένων συμφερόντων και τραπεζιτών και να απαντά με την ψήφο του και την δική του αλήθεια στα μυριάδες ψέματα που καλύπτουν την πτωχευμένη του ύπαρξη!


Το Είμαι των ελλήνων έρχεται μετά από πολλά – πολλά χρόνια να συναντηθεί με το Υπάρχω τους, ενώ η νέα γενιά με έναν ενάρετο τρόπο πετάει από πάνω της το πέπλο άγνοιας, μηδενισμού και υποκρισίας. Έτσι γυρίζει η σελίδα της ελληνικής πολιτικής ιστορίας! Έτσι ταράζονται τα λιμνάζοντα ύδατα στην Ευρώπη! Έτσι απαντάται μια ιστορική πρόκληση άνευ προηγουμένου για τον ελληνικό λαό και την δημοκρατία στην ΕΕ!


- Το 20% των ελλήνων προκάλεσε το υπόλοιπο 80%!

– Το 20% των ευρωπαίων προκαλεί το υπόλοιπο 80%!

– Το 20% των επενδυτών προκάλεσε το υπόλοιπο 80%!

– Η διαπλοκή προκάλεσε κάθε αποκλεισμένο στην Ελλάδα και στο τέλος αυτή καθ’ εαυτή την «κοινή λογική», την οποία η ίδια κατασκεύασε στα μέτρα της!

– Η λογική της νεκρής ύλης προκάλεσε την ζωή στην χώρα μας!


Και η ζωή έδωσε μια καλή, αν και όχι την καλύτερη απάντηση που θα μπορούσε να δώσει υπό κοινοβουλευτικές συνθήκες! Ο θρίαμβος του ΣΥΡΙΖΑ αναπαριστά κοινωνικά και εκφράζει πολιτικά τον θρίαμβο της ζωής στην Ελλάδα και την ελπίδα για ζωή στην Ελλάδα. Είναι αυτός ακριβώς ο θρίαμβος της ευρωπαϊκής αριστεράς που τοποθετεί αντικειμενικά στο περιθώριο ένα υποκριτικό, διεφθαρμένο, κιτς, αμοραλιστικό, άξεστο και κουτοπόνηρο πελατειακό καθεστώς, μαζί με τον λούμπεν πολιτισμό του, ο οποίος κυριάρχησε στα ελληνικά ΜΜΕ τα τελευταία 20 χρόνια. Η Ελλάδα πράγματι γυρίζει σελίδα με πολιτικά μέσα και αυτό είναι ένας θρίαμβος της ταλαιπωρημένης, αποδυναμωμένης και κολοβής σε σημαντικό βαθμό, σημερινής κοινοβουλευτικής μας δημοκρατίας.


Τελικά και η ατομική αξιοπρέπεια με εθνικά υλικά κτίζεται… όπως και γκρεμίζεται! Αυτή η εκλογική συμπεριφορά αξιοπρέπειας των ελλήνων δίνει κουράγιο και ελπίδα σε όσους ένοιωθαν τα τελευταία χρόνια πολύ άβολα στην πατρίδα τους. Είναι αυτή η ψήφος αξιοπρέπειας που συνθέτει μια νέα ηθική στη χώρα μας, η οποία θα φέρει πιο κοντά τον έναν έλληνα με τον άλλο και την Ελλάδα στο επίκεντρο της Δύσης, για πρώτη φορά μετά τον πόλεμο με όρους σεβασμού και προοδευτικότητας!


Τώρα που οι έλληνες δείξαμε πως σεβόμαστε τη ζωή, τον εαυτό μας και ορίζουμε την ευρωπαϊκή μας ταυτότητα με προοδευτικούς και κοινωνικούς όρους, υπάρχει ελπίδα να μας σεβαστούν και οι υπόλοιποι ευρωπαίοι και να μας πάρουν στα σοβαρά οι ελίτ που εμπλέκονται στην κρίση μας – που είναι η κρίση τους, μεταμορφωμένη σε δραματικό ελληνικό Κοινωνικό Ζήτημα.


Αγαπητοί αναγνώστες, με γεια μας η Νέα μας Πολιτική Ταυτότητα! Τουλάχιστον το αναγραφόμενο σε αυτήν «ύψος» μας είναι πλέον ακριβές. Πάψαμε να εμφανιζόμαστε νάνοι στο επίπεδο της ηθικής και της πολιτικής!



Θρίαμβος ΣΥΡΙΖΑ: Η απάντηση των ελλήνων σε μια ιταμή ταξική και εθνική πρόκληση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου