27 Ιανουαρίου 2015

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Δημήτρη Πάνου, υποψηφίου βουλευτή Ιωαννίνων με το "Ποτάμι"

Δημήτρης ΠάνουΜε το πέρας των εκλογών θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τους σχεδόν 5.700 ψηφοφόρους του Νομού Ιωαννίνων που ψήφισαν το Ποτάμι και ιδιαίτερα τους περίπου 1.300 ψηφοφόρους των οποίων η προσωπική τους ψήφος με ανέδειξε πρώτο σε σταυρούς στο ψηφοδέλτιο του Ποταμιού στο Νομό Ιωαννίνων.


Θα ήθελα να κάνω και μια ειδικότερη μνεία στους ψηφοφόρους αυτούς, καθώς κάθε μια ψήφος τους ήταν μια συνειδητή ψήφος, μια ψήφος υπέρβασης της κατεστημένης νοοτροπίας. Οι πολίτες αυτοί δεν ψήφισαν εύκολες λύσεις, δεν ψήφισαν έναν επαγγελματία πολιτικό. Ψήφισαν έναν άνθρωπο που ήξεραν ότι εννοούσε μέχρι κεραίας αυτά που έλεγε και τους ευχαριστώ βαθιά γι’ αυτή τους την γνώμη.


Παράλληλα όμως με τα παραπάνω, θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ και τους συνυποψήφιούς μου, ο προσωπικός αγώνας των οποίων έδωσε στο Ποτάμι ένα ισχυρό ποσοστό στο Νομό μας. Έτσι ευχαριστώ τον Παναγιώτη Κάπο, την Αθηνά Κολιονάσιου, τον Αλέξανδρο Κρομμύδα, τη Βίκυ Κώστα, τον Πέτρο Μπούγια και τον Πέτρο Σκαπινάκη με τους οποίους ξεκινήσαμε μαζί την πορεία αυτή και μαζί φτάσαμε στην πρώτη κορυφή! Ευχαριστώ επίσης κι όσους άλλους δούλεψαν ως εθελοντές σε αυτή την προσπάθεια και διέθεσαν τις δυνάμεις τους και το χρόνο τους για να πετύχουμε το εξαιρετικό αυτό αποτέλεσμα!


Θα ήθελα, λοιπόν, να διαβεβαιώσω όλους ότι η δραστηριοποίησή μου με το Ποτάμι, δεν ήταν μια πρόσκαιρη εκλογική δραστηριοποίηση, αλλά μια κατάθεση ψυχής. Δεσμεύομαι να είμαι παρών στην διαμόρφωση της τοπικής παρουσίας του Ποταμιού στα Γιάννενα, στις συζητήσεις και τις πρωτοβουλίες του για την ανάδειξη, παρέμβαση και επίλυση των τοπικών προβλημάτων αλλά και στις διαδικασίες και διεργασίες του κόμματος στο κεντρικό επίπεδό του.



Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Δημήτρη Πάνου, υποψηφίου βουλευτή Ιωαννίνων με το "Ποτάμι"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου