22 Ιανουαρίου 2015

Άρτα: Προεκλογική εκδήλωση Χρήστου Παπάζογλου

Δυναμικό παρών έδωσαν οι ετεροδημότες, Αρτινοί της Αθήνας, στην προεκλογική εκδήλωση του Χρήστου Παπάζογλου υποψήφιου Βουλευτή Άρτας της Ν.Δ., που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης σε ξενοδοχείο της Αθήνας.


Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας Κωνσταντίνος Μίχαλος. Ο κ. Μίχαλος εξήρε την προσωπικότητα και το έργο του κ. Παπάζογλου, τον οποίο χαρακτήρισε πολύτιμο συνεργάτη και υποστήριξε ότι «η ανάπτυξη θα έρθει από την Περιφέρεια».


Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Ο Χρήστος Παπάζογλου έχει δώσει δείγματα γραφής τόσο σε τοπικό όσο και σε Πανελλαδικό επίπεδο μέσω της ΚΕΕΕ, είναι εξαιρετικός σύμβουλος, συνεργάτης και συνάδελφος. Ξέρει γνωρίζει, έχουμε εκπονήσει σχέδια, τα οποία έχουμε δώσει, όχι μόνο στην κυβέρνηση, αλλά και στα πολιτικά κόμματα για το πώς επιτέλους μπορούμε να βγούμε από την κρίση. Εκτιμώ ότι με την αγαστή συνεργασία η οποία θα συνεχιστεί με την Ευρωπαϊκή Ένωση και τη στήριξη του Χρήστου, από άλλη θέση πια, θα υλοποιηθούν άμεσα».


Στην ομιλία του ο Χρήστος Παπάζογλου κάλεσε τους ετεροδημότες Αρτινούς να φτάσουν στην κάλπη και να μην πάει χαμένη καμία ψήφος γιατί οι εκλογές είναι κρίσιμες για το μέλλουν του τόπου.


Μίλησε για το φορτισμένο πολιτικό κλίμα που επικρατεί και εστίασε στο όραμα και το σχέδιο του για την Άρτα και τους Αρτινούς.


Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Ως Πρόεδρος του Επιμελητηρίου με τη βοήθεια εξαιρετικών επιστημόνων από την περιοχή μας, καταγράψαμε τους πλουτοπαραγωγικούς πόρους, τα φυσικά πλεονεκτήματα και τις δεξιότητες των παραγωγών μας και συντάξαμε το «εθνικό αναπτυξιακό πρότυπο» για την Άρτα. Ένα πιλοτικό σχέδιο που αξιοποιεί τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα και λαμβάνει υπόψη του τις ελλείψεις και τις αδυναμίες μας».


Ο κ. Παπάζογλου τόνισε ότι πρέπει να ξεκινήσει τώρα η προσπάθεια αφού είναι εξασφαλισμένοι οι πόροι, καθώς το νέο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, θα εισφέρει στη χώρα κοινοτικούς πόρους ύψους 4,2 δισ. Ευρώ.


«Όμως πρέπει να αγωνιστούμε όλοι μαζί, ώστε εκτός από την αναλογία αυτού του προγράμματος, να εξασφαλίσουμε πρόσθετους αναπτυξιακούς πόρους για την Άρτα, που οι ειδικοί χαρακτηρίζουν ως μια από τις καλύτερες αγροτικές εκτάσεις στον κόσμο!» επισήμανε ο κ. Παπάζογλου.


Τόνισε επίσης ότι το σχέδιο δεν περιορίζεται μόνο στη γεωργία ή μόνο στην πεδιάδα, αλλά είναι συνολικό και αφορά όλους τους κλάδους και συγκεκριμένα την αλιεία, την κτηνοτροφία, τις μεταποιητικές μονάδες και τον ορεινό όγκο.


Ο κ. Παπάζογλου αναγνώρισε τη δυσκολία του εγχειρήματος, όμως εξέφρασε την αισιοδοξία του επισημαίνοντας ότι αξίζει η προσπάθεια καθώς η υλοποίησή του θα αλλάξει τη μοίρα και την προοπτική της Άρτας.


Κλείνοντας την ομιλία του ο Χρήστος Παπάζογλου υπ. Βουλευτής Άρτας κάλεσε τους Αρτινούς να επιλέξουν τη Ν.Δ. και να στηρίξουν τη δική του μαχητική υποψηφιότητα υποσχόμενος ότι θα σταθεί αγωνιστικά δίπλα τους στη διεκδίκηση κάθε δίκαιου αιτήματος που σχετίζεται με την ανάπτυξη, την ευημερία και την πρόοδο της Άρτας και των Αρτινών.


Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μιλάμε για σχέδιο. Δεν πουλάμε λύσεις. Στηρίξτε τον αγώνα μας για έξοδο στο φως. Ζωντανέψτε την ελπίδα για κοινωνική ανάπτυξη, ευημερία και πρόοδο. Πάρτε στα χέρια σας το μέλλον σας και το μέλλον των παιδιών σας. Η επιλογή μας θα καθορίσει την πορεία της χώρας».



Άρτα: Προεκλογική εκδήλωση Χρήστου Παπάζογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου