19 Φεβρουαρίου 2015

Συλλήψεις για κλοπές σε Άρτα, Ιωάννινα και Πρέβεζα

Ελληνική ΑστυνομίαΣυνελήφθησαν δύο ημεδαπές Ρομά, για κλοπή από σπίτι στην πόλη της Άρτας:


Συνελήφθησαν, χθες (18/02/2015) το μεσημέρι στην πόλη της Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, δύο ημεδαπές Ρομά και συγκεκριμένα μία 36χρονη και μία 14χρονη, οι οποίες κατηγορούνται για κλοπή από διαμέρισμα στην πόλη της Άρτας.


Αναλυτικότερα, χθες το μεσημέρι οι δύο γυναίκες μαζί με συνεργό τους που αναζητείται, εισήλθαν σε διαμέρισμα στην πόλη της Άρτας και αφαίρεσαν χρυσά κοσμήματα αξίας 1.000 ευρώ.


Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.


Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω 47χρονη ημεδαπή, για κλοπή στα Ιωάννινα:


Συνελήφθη, χθες (18/02/2015) το πρωί στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ιωαννίνων, μία 47χρονη ημεδαπή Ρομά, η οποία κατηγορείται για κλοπή.


Ειδικότερα, η 47χρονη προσέγγισε 70χρονο ημεδαπό στην πόλη των Ιωαννίνων και με τη μέθοδο της απασχόλησης του αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 170 ευρώ, πλην όμως έγινε αντιληπτή και συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω, από προστρέξαντες αστυνομικούς.


Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.


Εξιχνιάσθηκε κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού από διαμέρισμα στα Ιωάννινα:


Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, εξιχνιάσθηκε άμεσα υπόθεση κλοπής, με τη μέθοδο της απασχόλησης, η οποία διαπράχθηκε το μεσημέρι της 16/02/2015, σε διαμέρισμα ηλικιωμένης στα Ιωάννινα.


Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη στις 17/02/2015) το απόγευμα στα Ιωάννινα, μία 30χρονη ημεδαπή Ρομά, σε βάρος της οποίας καθώς και μίας ακόμη 24χρονης συνεργού της, σχηματίσθηκε δικογραφία με την κατηγορία της κλοπής.


Σύμφωνα με τα καταγγελθέντα, μεσημβρινές ώρες της 16/02/2015, οι δύο γυναίκες εισήλθαν σε διαμέρισμα 71χρονης ημεδαπής και με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν από το χώρο του υπνοδωματίου το χρηματικό ποσό των 21.500 ευρώ και 550.000 λεκ Αλβανίας.


Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια των δύο γυναικών Ρομά, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, βρέθηκε μεγάλο μέρος των κλοπιμαίων, τα οποία και κατασχέθηκαν.


Η δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για τη συμμετοχή τους και σε άλλα αδικήματα.


Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω 37χρονος υπήκοος Αλβανίας, για κλοπή από αποθήκη στο Βαθύ Πρέβεζας:


Συνελήφθη την 17/02/2015 το βράδυ στο Βαθύ Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Πρέβεζας, ένας 37χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος κατηγορείται για κλοπή και παράνομη είσοδο στη χώρα.


Ειδικότερα, ο 37χρονος εισήλθε σε αποθήκη ιδιοκτησίας ημεδαπού στο Βαθύ Πρέβεζας και αφαίρεσε χρηματικό ποσό, πλην όμως έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη και συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω, από προστρέξαντες αστυνομικούς.


Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή του δράστη στην τέλεση και άλλων συναφών αξιόποινων πράξεων.


Ο συλληφθείς, ο οποίος στερείται νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.



Συλλήψεις για κλοπές σε Άρτα, Ιωάννινα και Πρέβεζα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου