25 Φεβρουαρίου 2015

«Κάτι από τη νύχτα»: Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων

Ολοκληρώνεται το ερχόμενο Σάββατο το φεστιβάλ «Παραστατικές δραστηριότητες χειμερινής περιόδου 2014-15» που οργάνωσε και παρουσιάζει το φετινό χειμώνα το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων.


Η τελευταία θεατρική παραγωγή των δραστηριοτήτων είναι μια εναλλακτική μουσικο – θεατρική πρόταση από τον θεατρικό οργανισμό Altera pars που σε μία και μοναδική παράσταση παρουσιάζει τη Μίνα Χειμώνα και τον Δημήτρη Αϊβαλιώτη να αναπολούν αγαπημένες στιγμές από τον ελληνικό κινηματογράφο, να μας ταξιδεύουν σε μια άλλη εποχή τότε που το χαμόγελο ήταν αβίαστο και «η ψυχή βαθιά…».


Μια μουσικό – θεατρική παράσταση που αναδύεται μέσα από το θέατρο, τις μνήμες, τους ήχους. Ένα μουσικό ταξίδι στο χρόνο, για να θυμηθούμε παρέα, ηθοποιούς και δημιουργούς, που αγαπήσαμε… θαυμάσαμε… λατρέψαμε… Γιατί η ζωή… «δεν είναι μόνο ρεαλισμός, είναι μαγεία». Που έχει πάρει… «Κάτι απ΄ τη νύχτα…».


Συντελεστές της μουσικο – θεατρικής παραγωγής είναι:

– Ερμηνεία: Μίνα Χειμώνα, Δημήτρης Αϊβαλιώτης,

– Πιάνο παίζει ο Δημήτρης Χρυσανθακόπουλος.
- Κινησιολογία: Ελβίρα Μπαρτζώκα,

– Επιμέλεια φωτισμού: Μ. Χειμώνα / Γιώργος Σουσάμογλου,

– Επιμέλεια σκηνικού χώρου: Μ. Χειμώνα / Ειρήνη Μαντινάου.


Θέατρο «Καμπέρειο», Σάββατο 28/2, ώρα 9.00 μ.μ. Διάρκεια παράστασης: 90’ (με διάλειμμα). Γενική είσοδος: 10 €. Εισιτήρια προπωλούνται στα γραφεία του Θεάτρου, Αρχοντικό Πυρσινέλλα, ώρες 9:00 – 14.00 έως την Παρασκευή, στο ταμείο του θεάτρου «Καμπέρειο» και την Παρασκευή 19:00 – 21:00 και Σάββατο 11:00 – 13:00 και 19:00 – 21:00, καθώς και στο κατάστημα «Ίρις» (Γρηγορίου Σακκά 20). Χορηγός επικοινωνίας: Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων.


«Κυριακές με παραμύθια» – Σεμινάρια «Θεατρικής Αγωγής»:


Πρεμιέρα του εαρινού κύκλου «Κυριακές με παραμύθια» που υλοποιεί τη φετινή χρονιά του ηπειρωτικό Θέατρο. Την Κυριακή 1 Μαρτίου, ώρα 12.00 το μεσημέρι, στο θέατρο «Καμπέρειο» η Δώρα Τάτση αφηγείται, με τη συνοδεία μουσικής και τραγουδιών του Αντώνη Καρασταμάτη, «Περπατώ, περπατώ μες στο όνειρο όταν το παραμύθι είναι εδώ!». Τέλος το Σάββατο 28/2 το πρωί θα πραγματοποιηθεί ο 3ος κύκλος σεμιναρίων «Θεατρικής Αγωγής» τα οποία οργανώνει τη φετινή θεατρική περίοδο το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων.



«Κάτι από τη νύχτα»: Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου