24 Φεβρουαρίου 2015

Επίσκεψη Κώστα Μπάρκα στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου

Την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου στην Πρέβεζα επισκέφτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 20 Φεβρουαρίου 2015 ο Κώστας Μπάρκας, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Νομού Πρέβεζας.


Το βουλευτή υποδέχτηκε και ξενάγησε στο χώρο των εγκαταστάσεων ο Διοικητής της Α.Ε.Ν. Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, ο Διοικητής της Α.Ε.Ν. ενημέρωσε το βουλευτή για τις δραστηριότητες της σχολής καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.


Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε τόσο στις ελλείψεις που παρουσιάζονται στο εκπαιδευτικό προσωπικό της σχολής, όσο και στην ανάγκη μετεκπαίδευσης των υπαρχόντων εκπαιδευτικών, προκειμένου να παρέχεται υψηλού επιπέδου ναυτική εκπαίδευση στους φοιτητές της σχολής. Εστίασε στο πρόβλημα που σχετίζεται με τη σίτιση των φοιτητών, καθώς η έλλειψη κονδυλίων δεν επιτρέπει στην Α.Ε.Ν. να παρέχει δωρεάν σίτιση στους φοιτητές της. Τέλος, υπογράμμισε το πρόβλημα της θέρμανσης που αντιμετωπίζει η σχολή.


Ο Κώστας Μπάρκας, αφού άκουσε με προσοχή τον Διοικητή, δεσμεύτηκε να συμβάλλει με όλες τις δυνάμεις του, προκειμένου να βελτιωθεί η υλικοτεχνική υποδομή της σχολής και, παράλληλα, να αναβαθμιστεί η ποιότητα των παρεχόμενων σπουδών. Τόνισε δε, ότι θα βρίσκεται σε διαρκή συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς με στόχο η Α.Ε.Ν. να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης για ολόκληρη την Ήπειρο.


ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΡΚΑΣ

Βουλευτής Ν. Πρέβεζας – ΣΥΡΙΖΑ

Σαπουτζάκη 3, 48100 Πρέβεζα, Τηλ: 2682061585

Βουλής 4, 10562 Αθήνα Τηλ: 2103706259, Φαξ: 2103706059

barkas@parliament.gr



Επίσκεψη Κώστα Μπάρκα στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου