25 Μαΐου 2015

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΪ που διοργάνωσε ο ΓΙΑΝΝΕΝΝΑ Α.Σ.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΪ που διοργάνωσε ο ΓΙΑΝΝΕΝΝΑ Α.Σ.  την Κυριακή 24/5/2015 δίνοντας την ευκαιρία  σε περίπου 100 παιδιά να παίξουν βόλεϊ να δείξουν την αγωνιστικότητά τους αλλά και το πάθος τους  και να διασκεδάσουν σε ένα γιορτινό περιβάλλον.


Παιδιά δημοτικού κάθε ηλικίας από τις ακαδημίες του Φιλαθλητικού Πρέβεζας της ΦΕΙ και του ΓΑΣ έπαιξαν για περίπου 3 ώρες στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που ο ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΣ είχε ετοιμάσει στο κλειστό της Λιμνοπούλας ενώ  η ομάδα του ΑΟ ΗΡΑΚΛΗ παρά την επίσημη πρόταση που της έγινε για τους δικούς της λόγους δήλωσε αποχή την τελευταία στιγμή από το τουρνουά.


Το  καινούργιο ηλεκτρονικό σύστημα διεξαγωγής αγώνων που εφαρμόστηκε, στο οποίο υπήρχε συνεχής καταγραφή των αποτελεσμάτων, έδωσε την ευκαιρία σε όλες τις ομάδες να αναμετρηθούν μεταξύ τους ενώ με τη λήξη του τουρνουά ανακήρυξε και τις νικήτριες ομάδες του ΜΙΝΙ_1(παιδιά ηλικίας μέχρι Δ’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ) και ΜΙΝΙ_2 (Παιδιά Ε’ και ΣΤ’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ) που ήταν ο ΓΑΣ και η ΦΕΙ αντίστοιχα η οποία μάλιστα κέρδισε στα σημεία την ομάδα της Πρέβεζας καθώς βαθμολογικά ισοβάθμησαν μεν μαζί στη πρώτη θέση αλλά η ομάδα της ΦΕΙ είχε πλεονέκτημα 2 πόντων.


Μετά τη λήξη του τουρνουά μοιράστηκαν σε όλα τα παιδιά μπαλόνια και αφού φωτογραφήθηκαν όλα μαζί ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.


Στη συνέχεια ακολούθησε τουρνουά παγκορασίδων με τη συμμετοχή του ΓΑΣ και της Ακαδημίας Beach Volley Ιωαννίνων με μεγάλο ενδιαφέρον σε όλα τα παιχνίδια που διεξήχθησαν.


Ο ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΣ με ανακοίνωσή του επισημαίνει:


«Το πάθος και η αγωνιστικότητα όλων των παιδιών που συμμετείχαν στο 1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΪ που ο σύλλογός μας διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία μας γέμισε χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον. Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και αφοσίωση την προσπάθειά που ξεκινήσαμε με μοναδικό στόχο την βελτίωση της τεχνικής κατάρτισης όλων των αθλητών που πλαισιώνουν τις ακαδημίες μας ώστε να αποτελέσουν τους μελλοντικούς αθλητές των αγωνιστικών μας ομάδων.


Αισθανόμαστε όμως την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε προσωπικά:


Τους προπονητές των ομάδων που συμμετείχαν στο τουρνουά καθώς συνεργάστηκαν και βοήθησαν με τις κατευθύνσεις τους στην ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά.


Όλους όσους βοήθησαν με τον δικό τους τρόπο ξεχωριστά ο καθένας στην όλη οργάνωση του τουρνουά.


Τις αθλήτριες του ΓΑΣ και της ΦΕΙ για τη βοήθειά τους ως διαιτητές στην διεξαγωγή όλων των αγώνων και την καταγραφή όλων των αποτελεσμάτων και τέλος τους χορηγούς του Τουρνουά: ΖΑΓΟΡΙ ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, SUPER MARKET ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΑΡΓΥΡΗΣ και ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ ΝΤΙΜΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ για την συνεισφορά τους με τη παροχή προϊόντων τα οποία μοιράστηκαν σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο τουρνουά.


Θέλουμε επίσης να επισημάνουμε ότι ο σύλλογός μας δεν έκανε πρόσκληση σε περισσότερους συλλόγους γειτονικών πόλεων για να μπορέσει, ως πρώτο τουρνουά που οργάνωσε, να διαπιστώσει τις δυνατότητες χωρητικότητας του ΕΑΝΚΙ  αλλά και του χρόνου που απαιτείται για την ομαλή διεξαγωγή του.


Συνεχίζουμε τη προσπάθειά μας με αμείωτο ενδιαφέρον με μοναδικό γνώμονα τα παιδιά και όχι την εξυπηρέτηση μικροσυμφερόντων και προσωπικών φιλοδοξιών.


Με εκτίμηση το ΔΣ».



Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΪ που διοργάνωσε ο ΓΙΑΝΝΕΝΝΑ Α.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου