25 Μαΐου 2015

ΑΝ.ΕΛ. Ιωαννίνων: Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα ΑΝ.ΕΛ.

ANELΟλοκληρώθηκε η επίσκεψη, που πραγματοποίησε την Παρασκευή 22 Μαΐου στα Ιωάννινα ο Γενικός Γραμματέας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Γιάννης Μοίρας. Αφού συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Συντονιστικής Επιτροπής Ιωαννίνων, μετέβη στο Ξενοδοχείο “ΟΛΥΜΠΙΚ”, παραχώρησε προγραμματισμένη Συνέντευξη Τύπου, παρουσία των τοπικών ΜΜΕ και απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.


Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε από το Γραμματέα των ΑΝΕΛ κ.Μοίρα, στη δράση των τοπικών στελεχών της Συντονιστικής Ιωαννίνων,στην ανάδειξη θεμάτων, που αφορούν την περιοχή, κάνοντας ειδική αναφορά στις παρεμβάσεις για το Υδατοδρόμιο, το Αεροδρόμιο και το Δυτικό Άξονα Βαλκανίων.


Ο κ. Μοίρας αναφέρθηκε και σε θέματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής, μεταφέροντας την αισιοδοξία του, ​​για την έκβαση των διαπραγματεύσεων και επιβεβαίωσε στους δημοσιογράφους την καλή  συνεργασία των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, στη βάση σεβασμού των “κόκκινων γραμμών”.


Αναφέρθηκε επίσης στη συσπείρωση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ και δεσμεύτηκε για διήμερη επίσκεψη στα Ιωάννινα μέσα στο καλοκαίρι, όπου και θα έχει προγραμματισμένες συναντήσεις με φορείς και αρχές.


Στα πλαίσια της επίσκεψης είχε άτυπη συνάντηση με την Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων. Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα σημαντικά προβλήματα του τουρισμού στην ευρύτερη περιοχή του ν. Ιωαννίνων, διατυπώθηκαν εκατέρωθεν προτάσεις για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος και δεσμεύτηκαν για διαρκή επικοινωνία στην κατεύθυνση της ανάδειξης του τουρισμού στο νομό.


Ακολούθησε συνάντηση με τη Συντονιστική Επιτροπή Ιωαννίνων, Πολιτευτές του νομού και μέλη του Εθνικού Συμβουλίου, με τη συμμετοχή του μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής των ΑΝΕΛ κ.Γιάννη Ζήκου, όπου συζητήθηκαν θέματα οργανωτικού χαρακτήρα και το απόγευμα αναχώρησε για την Κέρκυρα, συνεχίζοντας την περιοδεία του.


Συντονιστική Επιτροπή ΑΝΕΛ Ιωαννίνων



ΑΝ.ΕΛ. Ιωαννίνων: Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα ΑΝ.ΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου