26 Μαΐου 2015

Εξιχνίαση κλοπών στην Άρτα

Ελληνική ΑστυνομίαΕξιχνιάσθηκε υπόθεση κλοπής από κατάστημα στην Άρτα:


Από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, εξιχνιάσθηκε υπόθεση κλοπής από κατάστημα, η οποία διαπράχθηκε πριν από τέσσερις ημέρες (22/05/2015) στην Άρτα.


Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας δύο ημεδαπών, ενός 20χρονου άνδρα και μίας 22χρονης γυναίκας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή. Επίσης, η δικογραφία περιλαμβάνει και μία ακόμα γυναίκα συνεργό τους, που αναζητείται.


Ειδικότερα, αργά το απόγευμα της 22/05/2015, οι προαναφερόμενοι, εισήλθαν σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στην Άρτα και αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο αξίας (769) ευρώ.


Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.


Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής μοτοσικλέτας:


Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Άρτας, υπόθεση κλοπής μοτοσικλέτας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 23χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, για κλοπή και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.


Ειδικότερα, χθες (25/05/2015) το πρωί στην Άρτα, ο 23χρονος κατελήφθη να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα, για την οποία όπως προέκυψε είχε δηλωθεί κλοπή την 16/01/2015 στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πάτρας.


Η δίκυκλη μοτοσικλέτα κατασχέθηκε. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 23χρονου, θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.



Εξιχνίαση κλοπών στην Άρτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου