20 Μαΐου 2015

Ο Θανάσης Μανταλόβας νέος πρόεδρος στη Μέριμνα

Τα παιδιά της Μέριμνας «υιοθετούν» τη Μιχαήλ Αγγέλου και ομορφαίνουν με λουλούδια την πόλη

Με ομόφωνη απόφαση που έλαβε στη χθεσινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Η Μέριμνα», νέος Πρόεδρος της εταιρείας αναλαμβάνει ο Θανάσης Μανταλόβας, Αντιπρόεδρος ο Πατέρας Χρήστος (εκπρόσωπος Μητρόπολης), ενώ ανανεώνεται η θητεία της Γενικής Διευθύντριας Καλιρρόης Ζηκίδου.


Ο έως πρότινος Πρόεδρος της Μέριμνας, Κώστας Πέτσιος, αποχώρησε με δική του επιθυμία από τη θέση του Προέδρου και παραμένει μέλος του Δ.Σ. εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Ηπείρου.


Εν τω μεταξύ «Η Μέριμνα» σε συνεργασία με το Δήμο Ιωαννιτών αναλαμβάνει μια αξιέπαινη πρωτοβουλία καθώς τα παιδιά των δομών της «υιοθετούν» και ομορφαίνουν τον πεζόδρομο της Μιχαήλ Αγγέλου.


Αύριο, Πέμπτη 21 Μαΐου και ώρα 18.00 το απόγευμα, τα παιδιά θα στήσουν τα εργαστήρια τους στον πεζόδρομο της Μιχαήλ Αγγέλου και οι μικροί κηπουροί θα αναλάβουν δράση φυτεύοντας τις ζαρντινιέρες, στήνοντας αψίδες με λουλούδια και μοιράζοντας στον κόσμο τα γλαστράκια που τα ίδια θα δημιουργήσουν.


Με αυτό τον τρόπο τα παιδιά θέλουν να στείλουν το δικό τους μήνυμα στην τοπική κοινωνία. Να δείξουν ότι ο κάθε πολίτης μπορεί να συμβάλει καθοριστικά στη βελτίωση του αστικού περιβάλλοντος, «υιοθετώντας» και φροντίζοντας το δέντρο ή τη ζαρντινιέρα που είναι μπροστά από το σπίτι ή την επιχείρηση του, αποτρέποντας την «κακοποίηση» και την καταστροφή τους.



Ο Θανάσης Μανταλόβας νέος πρόεδρος στη Μέριμνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου