25 Μαΐου 2015

Συλλήψεις στην Ήπειρο για διάφορα αδικήματα

Ελληνική ΑστυνομίαΣυνελήφθη 47χρονη υπήκοος Ουκρανίας στα Ιωάννινα, για διακίνηση ηρωίνης:


Συνελήφθη, στις 22/05/2015 στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, μία 47χρονη υπήκοος Ουκρανίας, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.


Αναλυτικότερα, στις 22/05/2015 το βράδυ στα Ιωάννινα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν την 47χρονη, τη στιγμή που παραλάμβανε από την αποθήκη ασυνόδευτων δεμάτων του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων, ένα δέμα που περιείχε ηρωίνη σε μορφή βράχου, βάρους (12) γραμμαρίων.


Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.


Συνελήφθη 21χρονος ημεδαπός στο Κλειδί Άρτας, για κλοπή μοτοποδηλάτου:


Συνελήφθη, στις 22/05/2015 το μεσημέρι στο Κλειδί Άρτας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 21χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή μοτοποδηλάτου.


Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη να επιβαίνει σε μοτοποδήλατο, το οποίο όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα είχε αφαιρέσει το προηγούμενο βράδυ από οικόπεδο στην Άρτα.


Το μοτοποδήλατο κατασχέθηκε προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.


Συνελήφθη 42χρονος αλλοδαπός, έμπορος ναρκωτικών, ο οποίος μετέφερε με αυτοκίνητο πάνω από (14) κιλά κάνναβης:


Συνελήφθη, στις 22/05/2015 το πρωί, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων και του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, ένας 42χρονος υπήκοος Αλβανίας, ενώ αναζητείται συνεργός του, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών (κάνναβη).


Ειδικότερα, στις 22/05/2015 το πρωί, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην περιοχή της Συκούλας Αιτωλοακαρνανίας, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες και επιχείρησαν να διενεργήσουν αστυνομικό έλεγχο.


Ο οδηγός του οχήματος δεν συμμορφώθηκε στο σήμα των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα. Ακολούθησε καταδίωξη, κατά τη διάρκεια της οποίας το όχημα ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη ο 42χρονος οδηγός ενώ ο συνοδηγός διέφυγε της σύλληψης και αναζητείται.


Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες μετέφεραν στο αυτοκίνητο (9) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (14) κιλών και (440) γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν.


Το όχημα του 42χρονου κατασχέθηκε. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.


Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής από σπίτι στον Αρχάγγελο Πρέβεζας:


Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Λούρου σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Πρέβεζας, υπόθεση κλοπής από σπίτι που έγινε τον Απρίλιο του 2013 στον Αρχάγγελο Πρέβεζας.


Σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ενός 24χρονου ημεδαπού, διότι από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων, προέκυψε ότι είναι ο δράστης της κλοπής.


Αναλυτικότερα, πρωινές ώρες της 28/04/2013, ο 24χρονος εισήλθε σε σπίτι 69χρονης ημεδαπής που βρίσκεται στον Αρχάγγελο Πρέβεζας και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ, κοσμήματα και προσωπικά έγγραφα.


Η σχηματισθείσα δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λούρου.


Συνελήφθη 70χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για υποκλοπή μεταφορικού έργου:


Συνελήφθη στις 22/05/2015 το πρωί στο Καναλλάκι Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καναλλακίου, ένας 70χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για υποκλοπή μεταφορικού έργου.


Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 70χρονο οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητου, να μεταφέρει δύο ημεδαπές, ηλικίας 73 και 43 ετών, έναντι χρηματικού κομίστρου, υποκλέπτοντας με αυτόν τον τρόπο το μεταφορικό έργο άλλου φορέα.


Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καναλλακίου.



Συλλήψεις στην Ήπειρο για διάφορα αδικήματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου