21 Μαΐου 2015

H Μελίνα Ασλανίδου στα Ιωάννινα την Παρασκευή 22 Μαΐου

Μελίνα Ασλανίδου – «Τετάρτη Βράδυ»

Πότε; Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Που; Factory of Sound Ioannina (Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο, Ακτή Μιαούλη, Ιωάννινα, τηλέφωνο κρατήσεων: 26510.36436)

Οι πόρτες ανοίγουν στις: 21.00

Εισιτήρια από 11 ευρώ.

Σημεία προπώλησης: Viva.gr//11876//Public//Παπασωτηρίου//Seven Spots//Media Markt


Η παράσταση «Τετάρτη Βράδυ»!


Η Μελίνα Ασλανίδου ρομαντικά και εκρηκτικά ταξιδεύει σε ζεστούς μουσικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα και πυροδοτεί τη σκηνή σε κάθε της παράσταση!


Μαζί της στο μουσικό ταξίδι, μια κεφάτη, δυναμική παρέα μουσικών χορεύουν με τα τραγούδια, απογειώνουν τους στίχους με τη μουσική, συνοδεύουν τη φωνή της Μελίνας με τον πιο μοναδικό τρόπο.


Τραγούδια της νέας της δουλειάς, γνωστά και αγαπημένα από τη δισκογραφία της, τραγούδια παραδοσιακά, βαλκανικοί ήχοι, κλασικά λαϊκά τραγούδια με σύγχρονες ενορχηστρώσεις και την μοναδική, ιδιαίτερη χροιά της Μελίνας, το εκρηκτικό της ταμπεραμέντο και τη δυναμική της σκηνική παρουσία δημιουργούν μία ατμόσφαιρα μαγική σε κάθε της μουσική παράσταση!


Μαζί της: Μανόλης Ανδρουλιδάκης (ενορχηστρώσεις, κιθάρες, τραγούδι), Ανδρέας Καραντίνης (μπουζούκι), Λεωνίδας Κυρίδης (μπάσο), Βασίλης Μπαχαρίδης (τύμπανα). Στον ήχο: Αγγελίνα Υφαντή.


Video παράστασης:



Για περαιτέρω πληροφορίες – διευκρινίσεις:

Αλέξανδρος Σαλαμές

Τηλέφωνο: 6970034210

Mail: alex@artontheroad.gr


Χορηγοί επικοινωνίας: Ήπειρος TV1//Ηπειρωτικός Αγών//Ioannina Deejay 89,6//Kiss FM 91.1//Spirto FM//Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων//Ioanninaout.gr//Ioanninabars.gr//Energy FM//inculture.gr//art&life.gr//e-radio



H Μελίνα Ασλανίδου στα Ιωάννινα την Παρασκευή 22 Μαΐου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου