25 Μαΐου 2015

Ήπειρος: Συλλήψεις για διάφορα αδικήματα

Ελληνική ΑστυνομίαΔικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σχηματίσθηκε σε βάρος τριών ατόμων, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απειλή και εξύβριση σε βάρος 46χρονου ημεδαπού στην Πέτρα Πρέβεζας:


Δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σχηματίσθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιππιάδας σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 32 και 24 ετών, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απειλή και εξύβριση σε βάρος 46χρονου που έγινε προχθές (23/05/2015) το μεσημέρι στο χωριό Πέτρα Πρέβεζας, ενώ στην υπόθεση εμπλέκεται ένας ακόμη δράστης που αναζητείται.


Ειδικότερα, προχθές το μεσημέρι στο χωριό Πέτρα Πρέβεζας, οι τρεις δράστες αφού εξύβρισαν και απείλησαν 46χρονο ημεδαπό, τον παρέσυραν με αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν στο αριστερό πόδι και χέρι ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.


Ο παθών μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, για την παροχή πρώτων βοηθειών. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιππιάδας.


Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής από σπίτι στο Νεοχώρι Πρέβεζας:


Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Πρέβεζας, υπόθεση κλοπής από σπίτι που έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Νεοχώρι Πρέβεζας.


Σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ενός 20χρονου ημεδαπού Ρομά, διότι από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων, προέκυψε ότι είναι ο δράστης της κλοπής.


Αναλυτικότερα, το μεσημέρι της 07/09/2014, ο 20χρονος εισήλθε σε σπίτι 77χρονης ημεδαπής που βρίσκεται στο Νεοχώρι Πρέβεζας και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (55) ευρώ και δύο ρολόγια χειρός.


Η σχηματισθείσα δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.


Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος 46χρονου ημεδαπού για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων, απειλή και εξύβριση:


Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 46χρονου ημεδαπού, ο οποίος κατηγορείται για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων, απειλή και εξύβριση.


Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, προχθές (23/05/2015) μετά τα μεσάνυκτα στη Φιλοθέη Άρτας, ο δράστης αφού επιτέθηκε φραστικά σε 46χρονο ημεδαπό, απειλώντας και εξυβρίζοντάς τον, πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο προς το σπίτι του, προκαλώντας φθορές.


Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 46χρονου δράστη, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα αεροβόλο τυφέκιο.


Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.


Συνελήφθησαν, σε διαφορετικές περιπτώσεις, δύο ημεδαποί στην Γλυκή Θεσπρωτίας, για παράνομη πρόσληψη και απασχόληση αλλοδαπών:


Συνελήφθησαν, σε διαφορετικές περιπτώσεις, στις 24/05/2015 το μεσημέρι στην Γλυκή Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο ημεδαποί, ένας 56χρονος άνδρας και μία 25χρονη γυναίκα, καθώς και δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 26 και 20 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράνομης απασχόλησης αλλοδαπού και παράνομης εισόδου στη χώρα.


Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, ο 56χρονος, ως ιδιοκτήτης επιχείρησης ενοικιάσεων λέμβων, απασχολούσε παράνομα ως υπάλληλο τον 26χρονο αλλοδαπό, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα και δεν διέθετε την απαιτούμενη άδεια παραμονής για εργασία. Επιπλέον, σε βάρος του 26χρονου εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα μας.


Στην δεύτερη περίπτωση, η 25χρονη, ως προσωρινά υπεύθυνη επιχείρησης ενοικιάσεων λέμβων, ιδιοκτησίας 53χρονου ημεδαπού που αναζητείται, απασχολούσε παράνομα ως υπάλληλο τον 20χρονο αλλοδαπό, ο οποίος στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα καθώς και άδειας παραμονής για εργασία.


Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.



Ήπειρος: Συλλήψεις για διάφορα αδικήματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου