16 Ιουνίου 2015

Τρεις (3) προσλήψεις υπαλλήλων Γραφείου στη ΔΕΗ στην Ήπειρο

Δύο (2) προσλήψεις σε Γιάννενα και μία (1) στην Ηγουμενίτσα

Η ΔΕΗ ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, οκτώ (8) μηνών, τριών (3) υπαλλήλων γραφείου ΔΕ για την κάλυψη εποχικών και παροδικών αναγκών των Μονάδων της Διεύθυνσης Πωλήσεων (ΔΠΩΛ) στα Ιωάννινα και την Ηγουμενίτσα. Πιο συγκεκριμένα:

– Στο ΚΠΠΗ/Κατάστημα πωλήσεων Ιωαννίνων, θα προσληφθούν δύο (2) υπάλληλοι Γραφείου ΔΕ για οκτώ (8) μήνες και στο ΚΠΠΗ/Κατάστημα πωλήσεων Ηγουμενίτσας, θα προσληφθεί ένας (1) υπάλληλος Γραφείου ΔΕ για οκτώ (8) μήνες.


Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στον αρμόδιο για τη ΔΕΗ Ιωαννίνων, κ. Πανταζή Δημήτριο, στο τηλ.: 26510.38531 και στον αρμόδιο για τη ΔΕΗ Ηγουμενίτσας, κ. Κωσταρέλη Χρήστο, στο τηλ.: 26650.26290. Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των απαιτούμενων προσόντων των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους, οφείλουν να προσκομίσουν όλα τα απαιτούμενα από την ανακοίνωση και το «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)» δικαιολογητικά, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ενότητα «ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ» του Κεφαλαίου ΙΙ του ανωτέρω Παραρτήματος. Για να διαβάσετε αναλυτικά την προκήρυξη, κάντε κλικ ΕΔΩ.


Πηγή: epirusgate



Τρεις (3) προσλήψεις υπαλλήλων Γραφείου στη ΔΕΗ στην Ήπειρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου