15 Ιουνίου 2015

«Η τελευταία λέξη» μια ταινία μικρού μήκους από τους μαθητές του ΓΕ.Λ. Ζωσιμαίας Σχολής

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 22 Ιουνίου 2015 – Π.Κ.Δ.Ι – Ώρα: 20:00

Οι μαθητές του Β4 τμήματος του Γενικού Λυκείου Ζωσιμαίας Σχολής Ιωαννίνων δημιούργησαν και παρουσιάζουν την ταινία μικρού μήκους «Η τελευταία λέξη» με θέμα την ενδοσχολική βία. Οι μαθητές παρατήρησαν και αποτύπωσαν στην οθόνη το πρόβλημα με μια ιδιαίτερη ματιά. Παρατηρώντας καλύτερα την πραγματικότητα έγραψαν ένα πρωτότυπο σενάριο που αγγίζει κάθε θεατή και το μετέφεραν αριστοτεχνικά στο πανί. Η ταινία που συγκέντρωσε τις καλύτερες κριτικές από μαθητές και καθηγητές του σχολείου θα προβληθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών (Αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας») την Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015 και ώρα 20:00 στα πλαίσια της εκδήλωσης «Δημιουργούμε… εκφραζόμαστε». Η είσοδος είναι ελεύθερη.


Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν και τα δρώμενα: «Η τιμή της τέχνης» (ΓΕ.Λ. Ζωσιμαίας) και «Ο βασιλιάς των λιονταριών» (1ο Γυμνάσιο)


ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Πώς είναι να αισθάνεσαι υποδεέστερος; Πώς μπορείς να επιβιώσεις μέσα στο μίσος και την οργή; Πώς μπορείς να αντέξεις τα πάντα; Πρέπει απλά να καταλάβεις πως μόνο εσύ μπορείς να πεις την τελευταία λέξη…


Trailer:



Η σελίδα της ταινίας στο Facebook: https://www.facebook.com/teleytaialexi


Για προώθηση και περισσότερες πληροφορίες: teleytaia.lexi@gmail.com



«Η τελευταία λέξη» μια ταινία μικρού μήκους από τους μαθητές του ΓΕ.Λ. Ζωσιμαίας Σχολής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου