15 Ιουνίου 2015

Στους αγώνες σκοποβολής του σκοπευτικού ομίλου BUDO παρευρέθησαν οι ΑΝ.ΕΛ. Ιωαννίνων

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Ιωαννίνων (μέλη και πολιτευτές) παρευρέθηκαν και χαιρέτισαν τους διεθνείς αγώνες σκοποβολής, που διοργάνωσε ο σκοπευτικός όμιλος Ο.Π.Σ.Ι. BUDO, σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων και έχουν αναδείξει τα τρία τελευταία χρόνια,τα Ιωάννινα ως κέντρο της αθλητικής σκοποβολής, με μεγάλη θετική επίπτωση στην τουριστική προβολή της πόλης.


Καλωσόρισαν τους 280 αθλητές από όλο τον κόσμο, που συμμετείχαν στους αγώνες και που μαζί με τους συνοδούς έδωσαν μια σημαντική ανάσα στην τοπική οικονομία των Ιωαννίνων για το τριήμερο 12- 14 Ιουνίου.


Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Ιωαννίνων έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την αύξηση της επιχειρηματικότητας, είναι πάντα αρωγοί ανάλογων εκδηλώσεων, που στόχο έχουν την ανάδειξη της Ηπείρου ως διεθνή τουριστικό προορισμό.


Αξιοσημείωτο της εκδήλωσης ήταν η παρουσία των παγκοσμίου φήμης Ρώσων φιλελλήνων αθλητών της πρακτικής σκοποβολής του ομίλου «Αρχάγγελος Μιχαήλ» (Archangel Michail), που τίμησαν για μια ακόμη φορά τα Ιωάννινα με την παρουσία τους.


Επίσης κλήθηκαν από τους διοργανωτές να απονείμουν βραβεία στους νικητές και να απευθύνουν χαιρετισμό στα τοπικά ΜΜΕ, σηματοδοτώντας με αυτόν τον τρόπο τη δυναμική παρουσία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στα τοπικά δρώμενα των Ιωαννίνων.


Στην εκδήλωση έδωσαν το “παρών” εκτός από το κλιμάκιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ο Δήμαρχος των Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας συνοδευόμενος από πέντε Αντιδημάρχους, ο Βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Καραγιάννης, ο Δήμαρχος Κεντρικών Τζουμέρκων Μαρίνος Γαρνέλης και ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας Συνταγματάρχης Μπολομύτης.


Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Στρατοπέδου Περάματος Ιωαννίνων, δικαιοδοσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Είναι δε παράδειγμα προς μίμηση η άρτια συνεργασία, που έχει εδραιωθεί εδώ και πολλά χρόνια, μεταξύ της εποπτεύουσας στρατιωτικής διοίκησης, της 8ης Μεραρχίας ,που ανήκει ο χώρος.


Συντονιστική Επιτροπή ΑΝ.ΕΛΛ. Ιωαννίνων


Στο video που ακολουθεί παρακολουθούμε στιγμιότυπα από τη συμμετοχή του Ρώσου μεγιστάνα ​​IGOR ALTUSHKIN:


https://www.youtube.com/watch?v=bHqIvEyz4VQ&feature=youtu.be 



Στους αγώνες σκοποβολής του σκοπευτικού ομίλου BUDO παρευρέθησαν οι ΑΝ.ΕΛ. Ιωαννίνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου