19 Ιουνίου 2015

Αποτελέσματα Γ.Σ. της παράταξης "ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ"

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑΤην Τετάρτη 17/6 πραγματοποιήθηκε η τακτική γενική συνέλευση της παράταξης, “Γιάννενα Τώρα” στην οποία παρευρέθησαν 50 μέλη παλιά και νέα.


Η συνέλευση ξεκίνησε με χαιρετισμό από τον Συντονιστή της Γραμματείας Δημήτρη Πάνου και ακολούθησε ο απολογισμός της πορείας της παράταξης και κυρίως της δημοτικής αρχής και εν γένει της λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε από τον επικεφαλής της παράταξης Άρη Μπαρτζώκα.


Ακολούθησε, επί 3ωρο, μια ουσιαστική συζήτηση για τις προτάσεις των επιτροπών εργασίας της παράταξης γύρω από τα θέματα πολιτισμού, οικονομικών, περιβάλλοντος, έργων και κοινωνικής πολιτικής. Τα πορίσματα των επιτροπών θα ανακοινωθούν με δελτία τύπου και θα κατατεθούν ως προτάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο.


Η συζήτηση ήταν γόνιμη, ουσιαστική και εκφράστηκαν ελεύθερα διάφορες απόψεις και ιδέες με τέτοιο τρόπο που η παράταξη Γιάννενα Τώρα απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι είναι μια ομάδα ελεύθερων ενεργών πολιτών που ενδιαφέρονται για το καλό της πόλης, το κοινό καλό.


Η συνέλευση ολοκληρώθηκε με την υπόσχεση όλων ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για να κάνουμε καλύτερη την πόλη που αγαπάμε.



Αποτελέσματα Γ.Σ. της παράταξης "ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου