15 Ιουνίου 2015

Συλλήψεις στην Ήπειρο για διάφορα αδικήματα

Ελληνική ΑστυνομίαΣυνελήφθη 41χρονος ημεδαπός στην Πρέβεζα, δυνάμει καταδικαστικής απόφασης για κλοπή:


Συνελήφθη, χθες (14/06/2015) το απόγευμα στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πρέβεζας, με ποινή φυλάκισης (8) μηνών, για την πράξη της άμεσης συνέργειας σε κλοπή.


Συνελήφθη 43χρονος ημεδαπός με ηρωίνη στην Άρτα:


Συνελήφθη, στις 12/06/2015 το μεσημέρι στην Άρτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 43χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για κατοχή ηρωίνης. Ειδικότερα, στις 12/06/2015 το μεσημέρι, μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην 43χρονο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία που περιείχε ηρωίνη, βάρους (14) γραμμαρίων. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.


Εξιχνιάστηκε απόπειρα κλοπής από σπίτι στο Λούρο Πρέβεζας:


Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Λούρου υπόθεση απόπειρας κλοπής από σπίτι στο Λούρο Πρέβεζας, που έγινε χθες (14/06/2015) το πρωί.


Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, στο πλαίσιο συντονισμένων ερευνών, συνελήφθησαν χθες (14/06/2015) δύο ημεδαπές Ρομά, ηλικίας 33 και 45 ετών, για τα αδικήματα της απόπειρας κλοπής κατά συναυτουργία και απειλής.


Αναλυτικότερα, οι δύο γυναίκες όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, εισήλθαν χθες το πρωί σε σπίτι ηλικιωμένης ημεδαπής στο Λούρο Πρέβεζας και με τη μέθοδο της απασχόλησης επιχείρησαν να αφαιρέσουν αντικείμενα, έγιναν όμως αντιληπτές από την ιδιοκτήτρια και τράπηκαν σε φυγή. Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λούρου.


Συνελήφθησαν τρία άτομα για παράνομες οικοδομικές εργασίες:


Συνελήφθησαν στις 11/06/2015 το πρωί στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατών, δύο ημεδαποί, 66 και 58 ετών καθώς και ένας 43χρονος ομογενής, διότι όπως διαπιστώθηκε με εντολή του 66χρονου οι άλλοι δύο ως εργάτες εκτελούσαν παράνομα οικοδομικές εργασίες (χτίσιμο τοίχου), έξω από το σπίτι του 66χρονου, χωρίς άδεια από την αρμόδια αρχή.


Σύλληψη δύο γυναικών για παραβάσεις Λοιπών Ειδικών Ποινικών Νόμων:


Συνελήφθησαν στις 12/06/2015 μετά τα μεσάνυκτα στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, μία 38χρονη ημεδαπή και μία 43χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Ουκρανίας, διότι η 38χρονη κατελήφθη να λειτουργεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «καφέ – bar» χωρίς άδεια από αρμόδια αρχή, ενώ απασχολούσε ως σερβιτόρα την 43χρονη, η οποία στερούνταν πιστοποιητικού υγείας και άδεια εργασίας.



Συλλήψεις στην Ήπειρο για διάφορα αδικήματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου