27 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΓΣ Ιωαννίνων - ΑΕΚ: 0 - 3, για το Ίδρυμα "Νεομάρτυς Γεώργιος"


Share Button

ΑΓΣ ΙωαννίνωνΦιλική νίκη σημείωσε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, επικρατώντας του ΑΓΣ Ιωαννίνων με 3-0 σετ, σε ένα παιχνίδι που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Στο κατάμεστο κλειστό των Ιωαννίνων, τα κορίτσια της ΑΕΚ και του ΑΓΣΙ πέταξαν μπλουζάκια στους φιλάθλους δημιούργησαν γιορτινά ατμόσφαιρα και καταχειροκροτήθηκαν.


Σε ένα παιχνίδι που παρότι είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα είχε μεγάλο ενδιαφέρον με πολύ καλό βόλεϊ και από τις δυο ομάδες και με ένα τρίτο σετ αμφίρροπο που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.


Η ομάδα του Αποστόλη Οικονόμου γνώρισε για μια ακόμη φορά την αποθέωση από τους Ενωσίτες που έδωσαν βροντερό παρόν στο γήπεδο. Από την άλλη πλευρά ο ΑΓΣΙ με αυξανόμενη απόδοση από σετ σε σετ, κατάφερε να είναι ανταγωνιστικός απέναντι σε μια ομάδα του επιπέδου της ΑΕΚ και να δείξει το καλό του πρόσωπο.


Πριν τον αγώνα ο γενικός γραμματέας του ΑΓΣΙ Νίκος Κασιούμης παρέδωσε τιμητική πλακέτα στην ΑΕΚ την οποία και παρέλαβε ο Team Manager Χρήστος Δούκας, ενώ ο πρόεδρος του ΑΓΣΙ Ηλίας Βαρλαμίτης τίμησε με πλακέτα τον παλιό αθλητή του συλλόγου Παύλο Απoστόλου για την προσφορά του στο τμήμα βόλεϊ του ΑΓΣΙ.


Τα σετ: 15-25, 17-25, 21-25


Διαιτητές: Ζησίδης-Αθανασόπουλος


- ΑΓΣ Ιωαννίνων (Βαγγέλης Ζαρκαλής): Καραφουλίδου, Λεωνιδάκη, Μωραϊτίδου, Τσαβδάρη, Τσιλιού, Εζινέλη (λ), Λάγκα, Τσελίκη, Μπόζιου, Γιώτη (λ), Παππά, Βλότσου, Μητσοπούλου, Μαγκλάρα(τραυμ.), Αθανασοπούλου(τραυμ.).


- ΑΕΚ (Απστόλης Οικονόμου): Γιακουμή, Ιβάνοβα, Φερνάντες, Λαδένη, Πασσιά, Ρόγκα (λ), Φάκη, Κρουκ, Τοτσίδου, Καβαθά.


ΤΟ ΘΧΠ “ΝΕΟΜΑΡΤΥΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ” ΕΙΧΕ ΤΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΤΟΥ:


Το θεραπευτήριο χρόνιων παθήσεων “ΝΕΟΜΑΡΤΥΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ” επισκέφτηκε τη Δευτέρα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ.


Ο αρχηγός της αποστολής της ΑΕΚ κ. Χρήστος Δούκας με τον προπονητή της ομάδας κ. Αποστόλη Οικονόμου και τις αθλήτριες συνοδευόμενοι από τον γενικό γραμματέα του ΑΓΣΙ κ. Νίκο Κασιούμη και τον Γενικό Αρχηγό – υπεύθυνο επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του ΑΓΣΙ κ. Γιώργο Σκούρα συναντήθηκαν με τα στελέχη και το προσωπικό του ιδρύματος και τους περιθαλπόμενους.


Περιθαλπόμενοι του θεραπευτηρίου, ντυμένοι με μπλουζάκια της ΑΕΚ, παρέδωσαν τιμητικές πλακέτες στον εκπρόσωπο της ΑΕΚ κ. Χρήστο Δούκα, και στο γενικό γραμματέα του ΑΓΣΙ κ. Νίκο Κασιούμη.


Οι αθλήτριες της ΑΕΚ χάρισαν στον πρόεδρο του ιδρύματος κ. Σπύρο Νίκα μία φανέλα της ομάδας με υπογραφές όλων των μελών της και στη συνέχεια επισκέφθηκαν τους χώρους του θεραπευτηρίου όπου ενημερώθηκαν από το προσωπικό του ιδρύματος για τον τρόπο λειτουργίας του αλλά και τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους περιθαλπόμενους.



ΑΓΣ Ιωαννίνων - ΑΕΚ: 0 - 3, για το Ίδρυμα "Νεομάρτυς Γεώργιος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου