24 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΛ.ΑΣ.: Ενημέρωση


Share Button

ΕΛ.ΑΣ.Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί (δύο άνδρες και μία γυναίκα), έμποροι ναρκωτικών, κατά τη διάρκεια δύο διαδοχικών επιχειρήσεων του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων:


Δύο διαδοχικές επιχειρήσεις πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας χθες (23/09/2013) το μεσημέρι στο Καλπάκι και τους Νεγράδες Ιωαννίνων, κατά τη διάρκεια των οποίων συνελήφθησαν σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, τρεις ημεδαποί (δύο άνδρες και μία γυναίκα), ηλικίας 41, 38 και 45 ετών, για διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων κάνναβης.


Στην πρώτη περίπτωση, χθες το μεσημέρι στο Καλπάκι Ιωαννίνων, εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας εταιρείας, που οδηγούσε 38χρονος ημεδαπός, (9) δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους (38.100) γραμμαρίων.


Ο 38χρονος οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση και μεταφορά ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ένα κινητό τηλέφωνο.


Στη δεύτερη περίπτωση, λίγη ώρα αργότερα στους Νεγράδες Ιωαννίνων, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο όποιο επέβαινε ανδρόγυνο ημεδαπών (ηλικίας 41 και 45 ετών). Σε έρευνα που ακολούθησε στο εσωτερικό, βρέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους άνω των -157- κιλών, που ήταν τοποθετημένη μέσα σε εκατόν τριάντα τέσσερις (134) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες.


Κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 41χρονου καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα, με έξι κάρτες SIM. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.


Σύλληψη δύο ημεδαπών για ναρκωτικά και παράνομη οπλοκατοχή:


Συνελήφθησαν χθες (23/09/2013) το μεσημέρι στην Άρτα, στα πλαίσια στοχευμένων ελέγχων αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 35 και 43 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών και παράνομης οπλοκατοχής.


Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου που επέβαιναν οι δύο δράστες, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία η οποία περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους (1,74) γραμμάριων.


Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 35χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με κάνναβη βάρους (11,28) γραμμαρίων και μία καραμπίνα, με ληγμένη άδεια κατοχής.


Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή ηρωίνης:


Συνελήφθησαν χθες (23/09/2013) το απόγευμα στο Κομπότι Άρτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 32 και 34 ετών, για κατοχή ηρωίνης, βάρους (7,20) γραμμαρίων.


Εξιχνίαση κλοπής:


Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας εξιχνιάστηκε κλοπή από Ι.Χ.Ε. 64χρονου ημεδαπού, που έγινε πρωινές ώρες της 21/09/2013 στο Δρέπανο Θεσπρωτίας.


Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της κλοπής δύο ημεδαποί Ρομά, ηλικίας 20 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε σχετική δικογραφία, καθώς εξακριβώθηκε ότι αφαίρεσαν από το αυτοκίνητό του, που ήταν σταθμευμένο στο Δρέπανο Θεσπρωτίας, το χρηματικό ποσό των (300) ευρώ.



ΕΛ.ΑΣ.: Ενημέρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου