26 Σεπτεμβρίου 2013

Δηλώσεις του Δημάρχου για τα επεισόδια


Share Button

Δημαρχείο Ιωαννίνων«Η βία δεν αντιμετωπίζεται με βία», υπογράμμισε ο δήμαρχος Ιωαννίνων Φίλιππας Φίλιος, απαντώντας σε ερωτήσεις με αφορμή τα χθεσινά γεγονότα στην πόλη των Ιωαννίνων.


Ο Δήμαρχος συνέστησε ψυχραιμία κι αυτοσυγκράτηση τονίζοντας ότι η Δημοτική Αρχή πήρε σαφή και ξεκάθαρη θέση απέναντι στη Χρυσή Αυγή και τις πρακτικές της.


«Στην πόλη είχαμε πετύχει ένα κλίμα ηρεμίας κι σ’ αυτό συνέβαλαν οι πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις του τόπου. Οι καιροί είναι δύσκολοι και η βία δεν λύνει προβλήματα. Απαιτείται σεβασμός, συνταγματικές πράξεις και ψύχραιμες αποφάσεις», τόνισε ο Δήμαρχος.


Ο κ. Φίλιος σημείωσε ότι το Δημαρχείο και η Δημοτική Αρχή παρακολουθούν τα γεγονότα ενώ ο ίδιος είναι σε επικοινωνία με άλλους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης για την αντιμετώπιση των περιστατικών βίας.


«Πρέπει να καταστείλουμε πράξεις που αποβλέπουν στην διατάραξη της κοινωνικής ηρεμίας. Ξέρουμε όλοι τι σημαίνει Χρυσή Αυγή και ναζισμός. Δεν μπορούμε να επιτρέπουμε τέτοια γεγονότα και εγκληματικές πράξεις», υπογράμμισε ο κ. Φίλιος.



Δηλώσεις του Δημάρχου για τα επεισόδια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου