24 Μαΐου 2014

«ΕΠΟΧΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ – ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ», για το εκλογικό αποτέλεσμα της 18ης Μαΐου




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΖΗΡΟΥ


Εποχή δημιουργίας Για το εκλογικό αποτέλεσμα της 18ης Μαΐου – Για το β΄ γύρο της αναμέτρησης στο Δήμο Ζηρού


Η παράταξή μας συμμετείχε και στήριξε το ψηφοδέλτιο «ΕΠΟΧΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ – ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» με επικεφαλής το Γιώργο Γιάννο. Είμαστε υπερήφανοι γιατί συμπορευτήκαμε με δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες απ΄όλα τα δημοτικά διαμερίσματα. Αναδείξαμε τα πραγματικά προβλήματα του δήμου και των δημοτών και συμβάλλαμε ώστε οι πολιτικοί αγώνες να αποκτήσουν ήθος και ποιοτικά χαρακτηριστικά. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους δημότες και τiς συνδημότισσες που μας εμπιστεύτηκαν και με την ψήφο τους στήριξαν τον αγώνα μας.


Εμείς από την αρχή της μάχης των αυτοδιοικητικών εκλογών, διατυπώσαμε τη θέση ότι οι εκλογές έχουν πολιτικό χαρακτήρα και συνδέονται άμεσα με την κοινωνική καταστροφή και την ανθρωπιστική κρίση που βιώνουμε εξαιτίας της βάρβαρης πολιτικής των μνημονίων. Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι από τα πρώτα θύματα της πολιτικής αυτής.


«Χαμένη μάχη είναι αυτή που δεν δόθηκε». Εμείς δώσαμε τη μάχη με ήθος και αρχές, δίνουμε και θα συνεχίσουμε να δίνουμε καθημερινά αγώνες για τα δικαιώματα των εργαζομένων, των ανέργων, για τη νέα γενιά, για τη δημόσια και δημοτική περιουσία, για τα κοινωνικά αγαθά, καθώς και για την προάσπιση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας του κάθε πολίτη που οι μέχρι τώρα κυρίαρχες πολιτικές τον έχουν σπρώξει στο περιθώριο της κοινωνίας.


Εμείς που συμμετείχαμε στην «ΕΠΟΧΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ – ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» προτείναμε ένα διαφορετικό πρότυπο και μια άλλη αντίληψη για τη διοίκηση του τόπου μας, προτείναμε λύσεις, θέσαμε ζητήματα, ανοίξαμε δρόμους και παλέψαμε με εντιμότητα και αξιοπρέπεια.


Σεβόμαστε όλους όσους μας ψήφισαν, οι ψηφοφόροι μας έχουν πολιτική κρίση και συνείδηση της κατάστασης που περνάει η χώρα, γι΄αυτό δεν πρόκειται να τους υποτιμήσουμε δίνοντας τους «γραμμή ή κατεύθυνση» για το τι πρέπει να πράξουν στην επαναληπτική εκλογή της 25ης Μαΐου. Πιστοί στις δημοκρατικές μας αρχές είμαστε σίγουροι ότι οι φίλες και οι φίλοι που μας στήριξαν με την ψήφο τους, έχουν ευθυκρισία να αποφασίσουν για το β΄ γύρο των δημοτικών εκλογών.


Την Κυριακή δίνουμε και την μάχη για τις ευρωεκλογές. Οι Ευρωεκλογές πρέπει να είναι η αρχή του τέλους για τις μνημονιακές πολιτικές. Να αναστρέψουμε την κατάσταση. Με το ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

Για μια Ευρώπη των λαών, της ισονομίας, της ισότητας και των κοινωνικών δικαιωμάτων. Για να πάρουν τα όνειρα εκδίκηση.



«ΕΠΟΧΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ – ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ», για το εκλογικό αποτέλεσμα της 18ης Μαΐου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου