24 Μαΐου 2014

Δηλώσεις του Δημάρχου Φίλιππα Φίλιου για τις εκλογές της Κυριακής




Δημαρχείο ΙωαννίνωνΠρόσκληση προς τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες της Κυριακής απηύθυνε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Φίλιππας Φίλιος. Ο Δήμαρχος σημείωσε ότι η εκλογή τόσο για την αυτοδιοίκηση όσο και για την ευρωβουλή.


Ειδικά για την αυτοδιοίκηση όπου κρίνονται τα επόμενα πέντε χρόνια.


Ο Δήμαρχος ζήτησε από τους πολίτες να σφραγίσουν το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής και να μην επιτρέψουν ενδεχόμενο επιστροφής της πόλης στο παρελθόν.


Στη δήλωσή του ο κ. Φίλιος ανέφερε: «Εν όψει των εκλογών της Κυριακής, απευθύνω έκκληση στο σύνολο των δημοτών μας, να προσέλθουν στην κάλπη.


Η αναμέτρηση είναι κρίσιμη καθώς κρίνονται τα επόμενα πέντε χρόνια της πόλης και του δήμου μας.

Κι είμαστε όλοι υπεύθυνοι…


Η πρώτη Κυριακή έστειλε ένα σαφές μήνυμα. Τα Γιάννενα δεν γυρίζουν πίσω.


Αυτή την Κυριακή λοιπόν πρέπει να σφραγίσουμε αυτή την απόφαση.


Να εγκαταλείψουμε κάθε πιθανότητα επιστροφής στο παρελθόν… Σε ένα παρελθόν που τραυμάτισε την πόλη και τους πολίτες.


Αυτή την Κυριακή όλοι οι πολίτες, ενωμένοι, ψηφίζουμε για τα Γιάννενα του 2020.


Ψηφίζουμε την Ενότητα Πολιτών. Τη δύναμη εγγύησης για να συνεχίσει τη δράση της».


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΓΚΟΝΤΑ


Ο Δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος απάντησε σε δηλώσεις του επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας Νίκου Γκόντα που αφορούσαν σε διώξεις πολιτικών προσώπων με αφορμή το ταμειακό έλλειμμα.


Στη δήλωσή του ο Δήμαρχος ανέφερε: «Από τον επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας Νίκο Γκόντα έγινε μία ψευδής και αήθης επίθεση λίγο πριν την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής.


Αφορμή είναι η υπόθεση με το ταμειακό έλλειμμα.


Η αλήθεια είναι ότι όλα τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και τα μέλη της δικής του παράταξης, έχουν κληθεί στην κύρια ανάκριση.


Η αλήθεια είναι ότι η πόλη και η τοπική κοινωνία, θα ήθελε πολύ να μάθει γιατί ο κ. Γκόντας κατέθεσε ως κατηγορούμενος ο ίδιος, για δύο σοβαρές ποινικές υποθέσεις…


Έκανε ένα ακόμη ολέθριο λάθος, με προφανείς σκοπιμότητες.


Έδωσε στη δημοσιότητα ονόματα, ενώ γνωρίζει ότι αυτό αποτελεί παράβαση της νομοθεσίας.


Εμείς αποφασίσαμε να παρακάμψουμε σήμερα κάθε ποινική δίωξη εναντίον του. Και το κάνουμε από λόγους αρχής και πολιτικού πολιτισμού.


Η δικαιοσύνη γνωρίζει πολύ καλά και τη διαδικασία και την ουσία της υπόθεσης και εμείς έχουμε απεριόριστη εμπιστοσύνη στο έργο της.


Γίνεται όμως ολοφάνερο ότι ο κ. Γκόντας έχει χάσει κάθε μέτρο. Κι αυτό δείχνει τον πανικό στον οποίο βρίσκεται. Δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την ήττα του 2010 έτσι δεν θα μπορέσει να διαχειριστεί και τη συντριβή του 2014».



Δηλώσεις του Δημάρχου Φίλιππα Φίλιου για τις εκλογές της Κυριακής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου