22 Μαΐου 2014

Άρτα: Δήλωση Δημάρχου για το εκλογικό αποτέλεσμα




Γέφυρα στο ΜέλλονΟ Δήμαρχος Αρταίων κ. Γιάννης Παπαλέξης, μετά την οριστικοποίηση του εκλογικού αποτελέσματος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους συμπολίτες μας που μας τίμησαν με την ψήφο τους αντιστεκόμενοι σε μια προσπάθεια απομείωσης του έργου μας που εξελισσόταν τα τρία τελευταία χρόνια με κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο είτε στο φως είτε στο παρασκήνιο.


Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περιμέναμε, η ύπαρξη στο Δήμο Αρταίων για πρώτη φορά από την μεταπολίτευση δύο ψηφοδελτίων που είχαν αναφορά στον Κεντροαριστερό χώρο δημιούργησε τις προϋποθέσεις για φυγόκεντρες τάσεις. Η οριακή διαφορά που καταγράφηκε δεν επιβράβευσε όμως και εκείνους που θεώρησαν ότι μπορούν να αξιολογήσουν την Δημοτική Αρχή πριν από τους πολίτες.


Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους του Συνδυασμού μας για τον αγώνα που έδωσαν μέσα σε πρωτόγνωρες για αυτούς συνθήκες, αλλά προπάντων τους συνεργάτες μου και τους υπαλλήλους του Δήμου Αρταίων που πορευόμενοι μαζί τα τρία αυτά χρόνια, μέσα στο δύσκολο τοπίο που δημιούργησαν τα μνημόνια και ο Καλλικράτης, καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα Δήμο οικονομικά υγιή και βιώσιμο με ένα πλήθος έργων σε εξέλιξη, καθώς και ένα πακέτο μελετών έτοιμο προς χρήση από τη νέα Δημοτική Αρχή.


Από την θέση της αντιπολίτευσης που μας έταξε ο Αρτινός λαός, θα είμαστε παρόντες για να διασφαλίσουμε τη συνέχεια αυτού του έργου αλλά και με δημιουργικές προτάσεις να λειτουργήσουμε επ’ωφελεία του Αρτινού λαού.»



Άρτα: Δήλωση Δημάρχου για το εκλογικό αποτέλεσμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου