24 Μαΐου 2014

Κάλεσμα για τις εκλογές της Κυριακής




Αγαπητοί συνδημότες


Ενότητα Πολιτών - Νέα ΓιάννεναΣε λίγες ώρες ανοίγουν οι κάλπες της 2ης Κυριακής των αυτοδιοικητικών εκλογών. Η παράταξη μας, η «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα – Κοινωνία Πολιτών», σας καλεί όλους να συμμετέχετε στις εκλογές. Η ψήφος μας είναι η δύναμη μας. Είναι η δύναμη της επιλογής.


Την προηγούμενη Κυριακή ο καθένας και η κάθε μια, επέλεξε τον Δημοτικό σύμβουλο και την παράταξη της ιδιαίτερης προτίμησης του. Μεθαύριο επιλέγει τον Δήμαρχο και την Δημοτική Αρχή για την επόμενη πενταετία. Η στιγμή είναι κρίσιμη και η απόφαση ουσιαστική. Η οποιαδήποτε επιλογή δεν μπορεί να έχει πισωγύρισμα.


Απευθυνόμαστε στο 40% των συνδημοτών μας που για οποιοδήποτε λόγο δεν συμμετείχαν στις εκλογές της προηγούμενης Κυριακής και τους καλούμε να ψηφίσουν

Η αποχή δεν είναι επιλογή είναι άρνηση.


Απευθυνόμαστε στο σύνολο των συμπολιτών μας όποια επιλογή κι αν έκαναν την προηγούμενη Κυριακή, την οποία και τιμούμαι. Όμως αυτή την Κυριακή ψηφίζουμε για να επιλέξουμε τον Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή που θα διοικήσει το Δήμο μας την επόμενη πενταετία. Πέντε χρόνια δεν είναι μόνο πολλά είναι και πολύ κρίσιμα.


Εκ των πραγμάτων αυτή την Κυριακή καλούμαστε να επιλέξουμε μεταξύ δύο.

Δύο απολύτως διαφορετικών προσώπων, δύο απολύτως διαφορετικών παρατάξεων, δύο απολύτως διαφορετικών προγραμμάτων , εν τέλει δύο απολύτως διαφορετικών αντιλήψεων για το Δήμο και την αυτοδιοίκηση.


Από τη μια είναι ο Θωμάς Μπέγκας και η «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα – Κοινωνία Πολιτών». Είναι η έκφραση της ανανέωσης, της συνεργασίας η έκφραση μιας άλλης κουλτούρας στα αυτοδιοικητικά πράγματα και μιας άλλης αντίληψης για το ρόλο του Δήμου.


Από την άλλη ο Νίκος Γκόντας και η «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» που έρχονται από το παρελθόν. Ένα παρελθόν όμως που τραυμάτισε την πόλη και το Δήμο μας. Που υποθήκευσε το μέλλον του. Και τον «λογαριασμό» καλούνται να πληρώσουν οι πολίτες για τα επόμενα πολλά χρόνια. Είναι η γνήσια έκφραση της συντήρησης και της οπισθοδρόμησης. Εφάρμοσαν στο Δήμο μας τις ίδιες πολιτικές που οδήγησαν τη χώρα στα αδιέξοδα και τα μνημόνια.


Την Κυριακή αποφασίζουμε για το μέλλον


Το μέλλον το δημιουργούν νέοι άνθρωποι. Με νέες ιδέες, με ανοιχτούς ορίζοντες. Με συνεργασίες και με ευρύτητα πνεύματος. Με σχέδιο και με όραμα.


Άλλωστε από την προηγούμενη Κυριακή τα Γιάννενα αποφάσισαν. Οι συνδημότες μας έδειξαν το δρόμο. Η συντριπτική πλειοψηφία των συνδημοτών μας, ανέδειξε δυνάμεις που σηματοδοτούν το αύριο και αφήνουν πίσω το παρελθόν.


Αυτή την Κυριακή επικυρώνουμε την απόφαση μας στην κάλπη.



Κάλεσμα για τις εκλογές της Κυριακής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου