6 Μαΐου 2014

Επιστολή Χ. Βούζα της Συμμαχίας Πολιτών σε ΟΑΕΔ για τους ανέργους του Δ. Ζίτσας




Κύριε Διευθυντά,


Ζίτσαεπειδή με την αήθη υπόσχεση εξεύρεσης εργασίας, το τελευταίο διάστημα γίνεται έντονη προσπάθεια εξαπάτησης και εκμαυλισμού των ανέργων του Δήμου Ζίτσας, ακόμη και εκείνων που ήδη έχουν προσληφθεί με συμβάσεις 5μηνης ή άλλης διάρκειας,   παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα εάν -εκ του νόμου η με οποιονδήποτε άλλο τρόπο- υπάρχει δυνατότητα είτε αυτόματης ανανέωσης είτε άμεσης επαναπρόσληψης μετά από συγκεκριμένο μικρό χρονικό διάστημα των ιδίων ατόμων.


Ενημερώστε μας επίσης σχετικά με τη διαδικασία αξιολόγησης-ποιος και πως επιλέγει τα άτομα που προσλαμβάνονται με τις εν λόγω συμβάσεις- και εάν και από ποιον υπάρχει δυνατότητα παρέμβασης ώστε να υποδειχθούν και να επιλεγούν συγκεκριμένα άτομα.


Αναμένουμε το ταχύτερο δυνατόν την απάντησή σας διότι η επιχείρηση εξαπάτησης έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις και σε αυτόν τον μηχανισμό εμφανίζεται -από κάποιους συγκεκριμένους υποψηφίους- να «συμπράττει» και το υποκατάστημα Ιωαννίνων του ΟΑΕΔ.


Να σημειωθεί ότι εάν δεν σταματήσει άμεσα αυτή η αήθης προσπάθεια εμπορίας του ανθρώπινου πόνου και η εκμετάλλευση της δυστυχίας των συνδημοτών μας είμαστε διατεθειμένοι να απευθυνθούμε στον αρμόδιο εισαγγελέα…


Με εκτίμηση


Χρυσόστομος Βούζας

Υπ. Δήμαρχος Δήμου Ζίτσας



Επιστολή Χ. Βούζα της Συμμαχίας Πολιτών σε ΟΑΕΔ για τους ανέργους του Δ. Ζίτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου