7 Μαΐου 2014

«ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ»: Εκδήλωση παρουσίασης προγράμματος και υποψηφίων




ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ»


Γιάννενα ΤώραΗ Δημοτική Παράταξη «Γιάννενα Τώρα» καλεί όλους τους Δημότες του Δήμου Ιωαννιτών στην εκδήλωση που πραγματοποιεί στο Ξενοδοχείο Du Lac (αίθουσα «Δωδώνη») την Τετάρτη, 7 Μαΐου, στις 8.00 το απόγευμα.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της παράταξης «Γιάννενα Τώρα» κος ’Αρης Μπαρτζώκας θα παρουσιάσει τους υποψηφίους τους συνδυασμού και τα κυριότερα σημεία του προγράμματος.


Σχετικά, ο κος Μπαρτζώκας δήλωσε:


“Για ένα νέο συνδυασμό είναι μια μεγάλη στιγμή στην πορεία του η παρουσίαση των υποψηφίων και του προγράμματός του. Ενάντια σε όλους όσους ψευδώς προφήτευαν ότι ο συνδυασμός μας είναι πολύ νέος για να έχει την εμπειρία και τη γνώση για να καταστρώσει ένα υλοποιήσιμο πρόγραμμα, έχουμε την χαρά να παρουσιάσουμε ένα πρόγραμμα που όχι μόνο είναι πλήρως υλοποιήσιμο αλλά και που κρύβει μια μεγάλη έκπληξη για όλους! Καλούμε λοιπόν όλους τους κατοίκους του Δήμου μας, είτε μας στηρίξουν με την ψήφο τους είτε όχι, να παρευρεθούν στην εκδήλωσή μας, να ακούσουν ό,τι έχουμε να τους πούμε και να ακούσουμε κι εμείς την δική τους άποψη.


Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ένα σύγχρονος Δήμος δεν μπορεί πλέον να διοικηθεί από «Θείω (Κομματικώ) Δικαιώματι» Δημάρχους και τις αυλές τους, αποκομμένους από την καθημερινότητα των Δημοτών τους, αλλά από Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους που καθημερινά συζητούν με τους Δημότες, αντιλαμβάνονται τα θέματα που τους απασχολούν και παρεμβαίνουν άμεσα υπέρ αυτών.


Πιστεύουμε αμετάπειστα ότι οι Δημότες μας θα αφήσουν στο παρελθόν τις παλαιές πρακτικές που τους υποτιμούσαν και θα επιλέξουν για επόμενη Δημοτική Αρχή έναν συνδυασμό με νέες ιδέες, νέα μυαλά, δραστήριους υποψηφίους. Θα επιλέξουν «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ» “.



«ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ»: Εκδήλωση παρουσίασης προγράμματος και υποψηφίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου