17 Φεβρουαρίου 2014

Ένωση Γονέων, Μαθητών: Πρόσκληση σε γενική συνέλευση


Share Button

« ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ»


ΙωάννιναΣυνάδελφοι –σες


Έχει περάσει ένας χρόνος από τις εκλογές που είχαμε στην Ένωση γονέων Ιωαννίνων. Με το σημερινό κάλεσμα φιλοδοξούμε να έρθετε όλοι οι γονείς ανεξάρτητα αν είστε μέλη της Ένωσης ή όχι , να συγκεντρώσουμε την πείρα μας όλο αυτό το διάστημα, να εκτιμήσουμε και να προγραμματίσουμε τη δράση μας για τον επόμενο χρόνο.


Τι έκανε η Ένωση σε αυτό το διάστημα


Η Ένωση αυτό το διάστημα ενημέρωνε τους γονείς για όλα αυτά , ανέπτυξε μια δράση που σαφώς πρέπει να βελτιωθεί και αυτό θα γίνει μόνο με την ενεργό συμμετοχή όλων μας. Είμαστε μαζί με τα παιδιά μας που παλεύουν για ένα Δημόσιο και Δωρεάν σχολείο είμαστε μαζί με τους απολυμένους ,επιστρατευμένους εκπαιδευτικούς. Μαζί με Συλλόγους γονέων απαιτήσαμε για λύσεις στα σχολεία που δεν είχαν αίθουσες και αποτρέψαμε συγχωνεύσεις και υποβιβασμούς σχολείων. Κάναμε καμπάνια ενημέρωσης για το νέο Λύκειο με συνέλευση και ενημέρωση σε σχολεία, διαμαρτυρηθήκαμε για το κόστος της μεταφοράς των μαθητών για τα παιδιά που είναι ανασφάλιστα ανεμβολίαστα και υποσιτισμένα.


Ξέρουμε όλοι μας, σε τι κατάσταση βρίσκεται σήμερα το γονεϊκό κίνημα, τι μαζικότητα έχει, τι συμμετοχή, δεν πετάμε στα σύννεφα ,δεν υποτιμάμε τις δυσκολίες. Πρέπει όμως να πάψουμε να αναζητούμε σωτήρες, να παραμυθιαζόμαστε ότι αν καθόμαστε στον καναπέ μας θα μας λύσουν οι άλλοι τα προβλήματα γιατί θα είναι καλύτεροι διαχειριστές ,άφθαρτοι, ειδικοί καπάτσοι, με γνώσεις και άλλα τέτοια.


Πρόγραμμα δράσης για το επόμενο διάστημα



  • Παρέμβαση – ενημέρωση στα σχολεία για όλα τα προβλήματα

  • Παρέμβαση για το Νέο Λύκειο και την Αξιολόγηση

  • Παρέμβαση με εκδηλώσεις στα Σχολεία για το Φασισμό-Ναζισμό

  • Καμπάνια Μάρτιο – Απρίλιο με θέμα Ναρκωτικά-Αθλητισμός.


Γι αυτό σας καλούμε την Τετάρτη 19/02/2014 στο 2ο Γυμνάσιο Ιωαννίνων στην Γενική Συνέλευση και ώρα 19:00μμ.Η παρουσία σας είναι απαραίτητη.

ΤΟ Δ.Σ



Ένωση Γονέων, Μαθητών: Πρόσκληση σε γενική συνέλευση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου