27 Φεβρουαρίου 2014

Ανακοίνωση του «ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΠΟΛΙΤΕΣ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ»


Share Button

ΙωάννιναΣτα πλαίσια της οργανωτικής συγκρότησης και με πρωτοβουλία του επικεφαλής και υποψήφιου Δήμαρχου Λάζαρου Νάτση συγκλήθηκε την περασμένη Δευτέρα 24 Φλεβάρη η γραμματεία της παράταξης με τη συμμετοχή παλαιών και νέων μελών.


Στη γραμματεία επιβεβαιώθηκε το άριστο κλίμα που διαμορφώθηκε μετά και την εκλογή του επικεφαλής καθώς και η θετική υποδοχή που έχει το δημοτικό εγχείρημα στους δημότες της πόλης και του λεκανοπεδίου.

Από τον υποψήφιο Δήμαρχο ζητήθηκε να μην υπάρξει κανένας εφησυχασμός και να συνεχίσει η παράταξη να δουλεύει με γοργούς ρυθμούς τόσο για την διαμόρφωση του προγράμματος όσο και την τελική οργάνωση του ψηφοδελτίου.


Από τη συνάντηση προέκυψαν ομάδες επεξεργασίας του προγράμματος και οργάνωσης της εκλογικής μάχης.

«Δουλεύουμε όχι για να κερδίσουμε εμείς το Δήμο, αλλά για να περάσει η ευθύνη διαχείρισης του Δήμου και της πόλης στους ίδιους τους δημότες της με στόχο την υπεράσπιση και καλυτέρευση της ζωής τους και της καθημερινότητάς τους που υποβαθμίζονται δραματικά. Αυτή είναι η Ανατροπή που θα φέρουμε στα δημοτικά ήθη και πράγματα. Αυτό καλούμαστε να κάνουμε ως Πολίτες για την Ανατροπή» κατέληξε ο υποψήφιος Δήμαρχος απευθυνόμενος στα στελέχη της παράταξης και δίνοντας το στίγμα της εκλογικής μάχης.



Ανακοίνωση του «ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΠΟΛΙΤΕΣ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου