28 Φεβρουαρίου 2014

Παράταση υποβολής αιτήσεων για το επιδοτούμενο πρόγραμμα "Εξωστρέφειας"


Share Button

Παρατείνεται μέχρι την 7η Μαρτίου η υποβολή αιτήσεων για το ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ Πρόγραμμα Κατάρτισης για τη στήριξη της ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ


ΆρταΜέχρι την Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014, έναντι της 28ης Φεβρουαρίου που ήταν η αρχική προθεσμία, έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν τις αιτήσεις συμμετοχής και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά οι ενδιαφερόμενοι για το επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης «Ενίσχυση ανθρώπινου δυναμικού των ΜΜΕ σε θέματα εξωστρέφειας», που υλοποιεί ο Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου ΟΠΕ Α.Ε. και το Επιμελητήριο Άρτας.


Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε αυτοαπασχολούμενους και εργαζομένους σε Μικρομεσαίες Εξαγωγικές ή εν δυνάμει εξαγωγικές Επιχειρήσεις, και θα διεξαχθεί το Μάρτιο, στην Άρτα.


Έχει ως αντικείμενο το Διεθνές Εμπόριο και τις Εξαγωγές στην πράξη, την υλοποίηση του οποίου, θα αναλάβουν καταξιωμένοι και έμπειροι εκπαιδευτές από το χώρο του διεθνούς εμπορίου, του marketing, της προώθησης των εξαγωγών, της συσκευασίας και της διοργάνωσης διεθνών εκθέσεων.


Το αναλυτικό πρόγραμμα κατάρτισης θα ανακοινωθεί λίγο πριν την έναρξη του, θα διαρκέσει 2 εβδομάδες και θα περιλαμβάνει 20 ώρες εβδομαδιαίως. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν ως αμοιβή για τη συμμετοχή τους στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα το ποσό των πέντε (5) € μεικτά την ώρα.


Επισημαίνεται ότι στο σεμινάριο θα συμμετάσχει περιορισμένος αριθμός ατόμων έως 25, και μετά την αξιολόγηση θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Ο κάθε υποψήφιος, εφόσον πληροί τα παραπάνω κριτήρια, μπορεί να υποβάλλει μία μόνο αίτηση συμμετοχής, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στα γραφεία του Επιμελητηρίου Άρτας (Κ. Αιτωλού & Ν. Πριοβόλου, 471 00 Άρτα) μέχρι την Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014. Πληροφορίες: 26810 28728


Απαραίτητα Δικαιολογητικά Ένταξης στο Πρόγραμμα:



  1. Αίτηση συμμετοχής

  2. Επικυρωμένο αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας

  3. Βεβαίωση εργοδότη ή βεβαίωση έναρξης επιτηδεύματος

  4. Πρόσφατο βιογραφικό σημείωμα

  5. Πρόσφατη φωτογραφία

  6. Υπεύθυνη Δήλωση ότι η επιχείρηση δεν απασχολεί προσωπικό άνω των 250 ατόμων



Παράταση υποβολής αιτήσεων για το επιδοτούμενο πρόγραμμα "Εξωστρέφειας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου