19 Φεβρουαρίου 2014

Πρώτος ο Δήμος Αρταίων στην υλοποίηση των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης


Share Button

ΆρταΤην Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, ημερίδα με θέμα Έργα- Δράσεις-Προγράμματα της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης, του ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού και της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς.


Στην ημερίδα έγινε εκτενής συζήτηση για τα κέντρα Δια Βίου Μάθησης στους Δήμους της Ηπείρου. Το πρόγραμμα αυτό υλοποιείται και από το Δήμο Αρταίων, ο οποίος υλοποιεί το μεγαλύτερο αριθμό τμημάτων στην Ήπειρο. Στην ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για τους αιρετούς μετά το πέρας της ημερίδας, με την παρουσία και του Υφυπουργού Παιδείας, Κώστα Γκιουλέκα, παραβρέθηκε και ο αντιδήμαρχος παιδείας του Δήμου Αρταίων, Κέφης Δημήτριος. Με αφορμή την ημερίδα αυτή, ο κύριος Κέφης έκανε τις εξής δηλώσεις: «Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση ενημερώθηκα ότι ο Δήμος Αρταίων είναι ο πρώτος στην Ήπειρο στην υλοποίηση του προγράμματος των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης.


Ως Δήμος, κάναμε όλες τις απαραίτητες κινήσεις για την ένταξή μας στο Πρόγραμμα, την παροχή των απαραίτητων υποδομών, τη δημοσιότητα και προώθηση του Προγράμματος και την συλλογή των αιτήσεων. Οι Αρτινοί πολίτες από την πρώτη ημέρα της υλοποίησης του προγράμματος, επέδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για να παρακολουθήσουν ένα πλήθος από επιμορφωτικά σεμινάρια»



Πρώτος ο Δήμος Αρταίων στην υλοποίηση των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου