25 Φεβρουαρίου 2014

Συνέντευξη Κ. Τασούλα


Share Button

Ν.Δ.«Η μεγάλη βελτίωση του κλίματος για την Ελλάδα στο εξωτερικό και η τήρηση των δεσμεύσεων της χώρας στο εσωτερικό, χάρις πρωτίστως στις βαρύτατες θυσίες των Ελλήνων μας επιτρέπουν, επιτέλους, να ανοίξουμε το θέμα της βιωσιμότητας του χρέους και να αξιοποιήσουμε το περίφημο περίσσευμα και να χαράξουμε μια πορεία διόρθωσης αδικιών, ανάκαμψης και τελικά ανάπτυξης.


Με αυτά τα δεδομένα μέχρι το τέλος του 2015 μπορεί βάσιμα να αποκατασταθεί το 1/3 του χαμένου εισοδήματος για τους Έλληνες και μέχρι το 2020 να ξαναεπιστρέψουμε στα επίπεδα του 2009, δηλαδή λίγο πριν την άτυπη χρεοκοπία της χώρας. Μόνο που αυτές οι αποκαταστάσεις του επιπέδου ζωής και εισοδήματος των Ελλήνων, δε θα στηρίζονται σε δανεικά αλλά στις πραγματικές παραγωγικές δυνάμεις της χώρας.


Οι άλλες λύσεις, οι δήθεν εύκολες που υπόσχονται ο ΣΥΡΙΖΑ και οι λοιποί τινάζουν κυριολεκτικά στον αέρα τις θυσίες των Ελλήνων, αγνοούν την ευρωπαϊκή πραγματικότητα και επαναφέρουν στο προσκήνιο τον κρατισμό και λαϊκισμό που ουσιαστικά οδήγησαν τη χώρα εδώ που έφτασε.»


Τα παραπάνω τόνισε, μεταξύ άλλων σε δίωρη συνέντευξή του στην τηλεόραση ΒΗΜΑ των Ιωαννίνων ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, κύριος Κώστας Τασούλας την Πέμπτη 20/2/2014.


Στην ίδια συνέντευξη ο κ. Κώστας Τασούλας αναφέρθηκε στις θετικές προοπτικές της Ηπείρου μέσα από το νέο ΕΣΠΑ, στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, δηλώνοντας την πίστη του πως οι κ.κ. Καχριμάνης και Γκόντας θα είναι οι κερδισμένοι των προσεχών εκλογών καθώς και στην κρίση του πολιτικού συστήματος που μπορεί να αναταχθεί μόνο μέσω της βελτίωσης της ζωής των Ελλήνων, όπως υπογράμμισε.


Την Κυριακή 23/2/2014 ο Κώστας Τασούλας παραβρέθηκε στην εκδήλωση της αδελφότητας Κρυονερίου Αθηνών, όπου τιμήθηκε ο γνωστός επιχειρηματίας Κ. Μήτσης για τη μεγάλη του προσφορά στο χωριό του, Κρυονέρι Πωγωνίου.



Συνέντευξη Κ. Τασούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου