20 Φεβρουαρίου 2014

Δήμος Αρταίων: Βράβευση Βαλκανιονίκη


Share Button

ΆρταΤον Βαλκανιονίκη αθλητή στίβου στα 100μ, Γιάννη Λέτση, βράβευσε σήμερα στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου ο Δήμαρχος Αρταίων, κύριος Γιάννης Παπαλέξης ο οποίος ανέφερε τα εξής: «Ως Δήμαρχος Αρταίων , είμαι πολύ χαρούμενος γιατί σήμερα είμαι στην ευχάριστη θέση να βραβεύω ένα νεαρό αθλητή από την Άρτα. Έναν άξιο αθλητή, βαλκανιονίκη που με τις επιδόσεις του μας έχει κάνει πολλές φορές υπερήφανους.


Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον σύλλογο του τον «Άθλο» , στον προπονητή του κ. Άρη Κόκκα αλλά και στην οικογένεια του που όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται δίπλα στον πρωταθλητή μας .


Ο Γιάννης Λέτσης με τις συμμετοχές του , τόσο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα , όσο και στις διεθνείς συναντήσεις μας κάνει υπερήφανους με τα αποτελέσματα του.


Ο Γιάννης Λέτσης αποτελεί πρότυπο για τη νέα γένια γιατί ο αθλητισμός διαμορφώνει συνειδήσεις , προσφέρει πνευματική καλλιέργεια, δημιουργεί ιδανικά. Απαραίτητες αξίες στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Αυτή είναι η Ελλάδα που θέλουμε , η Ελλάδα που επιθυμούμε με στόχους , οράματα και ιδανικά . Για να φτιάξουμε αυτή την Ελλάδα όλες μας οι ελπίδες στρέφονται στη νέα γενιά , της οποίας άξιος εκπρόσωπος είναι ο τιμώμενος αθλητής.


Καλή συνέχεια στον Γιάννη Λέτση και εμείς σαν Δήμος , δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε πάντα δίπλα του στηρίζοντας τον δύσκολο αυτό αγώνα που έχει μπροστά του και ευχόμαστε να μας κάνει πάντα περήφανους και να επιτύχει όλους τους στόχους του.»



Δήμος Αρταίων: Βράβευση Βαλκανιονίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου