18 Φεβρουαρίου 2014

Ο Άρης Μπαρτζώκας θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου της πρωτοβουλίας «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ»


Share Button

Γιάννενα ΤώραΗ Γενική Συνέλευση της Πρωτοβουλίας «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ» αποφάσισε να αναθέσει την ηγεσία του συνδυασμού της στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές στον Αρη Μπαρτζώκα, αναπληρωτή Καθηγητή Αστρογεωφυσικής – Μετεωρολόγο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.


Ο κος Μπαρτζώκας στην ευχαριστήρια ομιλία του ανέφερε ότι αποτελεί επιτακτικό αίτημα της κοινωνίας η ανανέωση του Δήμου μας, έξω και πέρα από τα γνωστά δίπολα που αναπτύσσονται εδώ και δεκαετίες παγιδεύοντας τους δημότες σε μια αδιέξοδη πορεία κι ότι με την δημιουργία της Πρωτοβουλίας «Γιάννενα Τώρα» άνοιξε ο δρόμος για μια βαθιά τομή τόσο στις λειτουργίας όσο και στην μορφή που θα έχει ο Δήμος Ιωαννιτών την νέα Δημοτική περίοδο. Επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά την ανεξαρτησία του συνδυασμού από οποιεσδήποτε κομματικές ή οικονομικές επιρροές ενώ έκανε και μια σύντομη αναφορά στις αρχές της διαφάνειας, της αξιοκρατίας, του πολιτικού και κοινωνικού πολιτισμού και της συνεργατικότητας που θα επιδιώξει να διέπουν την νέα δημοτική αρχή.


Τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθεί πρόγραμμα των δράσεων της Πρωτοβουλίας «Γιάννενα Τώρα» καθώς και των προγραμματικών της θέσεων.



Ο Άρης Μπαρτζώκας θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου της πρωτοβουλίας «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου