30 Απριλίου 2015

Ένα αξιοσημείωτο ηλεκτρονικό φαρμακείο

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.cretan-pharmacy.com λειτουργεί ένα αξιοσημείωτο ηλεκτρονικό φαρμακείο που σας παρέχει προϊόντα περιποίησης, φαρμακευτικά αλλά και φυτικά προϊόντα στις καλύτερες και πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.


Το ηλεκτρονικό κατάστημα cretan-pharmacy περιλαμβάνει προϊόντα περιποίησης για όλη την οικογένεια, τον άνδρα, την γυναίκα και το παιδί. Στις σελίδες του θα βρείτε κρέμες περιποίησης για άνδρες και γυναίκες, προϊόντα στοματικής υγιεινής για όλη την οικογένεια και συμπληρώματα διατροφής.


Επίσης, από το ηλεκτρονικό κατάστημα του φαρμακείου μπορείτε να προμηθευτείτε και προϊόντα εναλλακτικής ιατρικής, όπως π.χ. Προϊόντα συμβατά με ομοιοπαθητική,ορθομοριακά προιόντα, αιθέρια έλαια κτλ.


Στις σελίδες του θα βρείτε και διάφορες προσφορές στα προϊόντα μας καθώς επίσης και μία ξεχωριστή κατηγορία πορϊόντων “κρητικά προϊόντα“.


Το φαρμακείο συνεργαζέται με τις μεγαλύτερες εταιρείες φυτικών προϊόντων, καλλυντικών και προϊόντων περιποίησης, όπως ΚΟΡΡΕΣ, FREZYDERM, APIVITA, POWER HEALTH, SCHOLL, PIERRE FABRE, SUPER HEALTH…


Σας καλούμε να επισκεφθείτε τη σελίδα και να δείτε τη μεγάλη γκάμα προϊόντων που διαθέτουμε καθώς και τις εξαιρετικά χαμηλές τιμές των προϊόντων. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε ηλεκτρονικά στο email info@cretan-pharmacy.com



Ένα αξιοσημείωτο ηλεκτρονικό φαρμακείο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου