27 Απριλίου 2015

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το «Let's do it Greece 2015» στην Άρτα

Μεγάλη συμμετοχή δημοτών και συλλόγων στην εκστρατεία καθαρισμού «Let’s do it Greece 2015- Καθαρίζουμε το Δήμο Αρταίων».


Την Κυριακή το πρωί, περίπου 500 άτομα, πλήθος δημοτών της Άρτας, μαθητές σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας, πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι και φορείς, συγκεντρώθηκαν στην παραποτάμια περιοχή πίσω από το θερινό κινηματογράφο «Ορφέας», για να δώσουν δυναμικό παρών στις ενέργειες για μια Άρτα πιο όμορφη και καθαρή, μέσα από τη συμμετοχή τους στην εκστρατεία καθαρισμού «Let’s do it Greece 2015 – Καθαρίζουμε το Δήμο Αρταίων». Σημαντική ήταν και η συμμετοχή της ΑΔΑΕ ΟΤΑ του Δήμου Αρταίων καθώς και του Φορέα Διαχείρισης Αμβρακικού, που συνέβαλαν στην προσπάθεια για μια Άρτα καθαρή.


Στους πολίτες και τις ομάδες δόθηκαν τα απαραίτητα σύνεργα όπως σακούλες, γάντια, εργαλεία, ακόμα και καπέλα με το λογότυπο «Let’s do it Greece» – Δήμος Αρταίων.


Αρκετοί δημότες και φορείς συγκεντρώθηκαν επίσης στην Κορωνησία και τη Ροδαυγή, όπου πραγματοποιήθηκε και δενδροφύτευση. Με σύμμαχο τον καλό, οι δημότες, οι σύλλογοι και οι φορείς επιδόθηκαν με ζήλο και χαρούμενη διάθεση στον καθαρισμό των συγκεκριμένων περιοχών του Δήμου Αρταίων, προάγοντας τον εθελοντισμό και τη συμμετοχή σε συντονισμένες ενέργειες και δράσεις με στόχο τη βελτίωση της εικόνας του Δήμου μας.


Ο Δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης, δίνοντας το παρών στην προσπάθεια καθαρισμού του Δήμου Αρταίων μέσα από την εκστρατεία «Let’s do it Greece 2015», τόνισε «Κάθε χρόνο, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, καθαρίζουν τις χώρες τους, περνώντας το μήνυμα της βελτίωσης και της προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συλλόγους και τους δημότες που ήρθαν σήμερα εδώ και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για μια Άρτα πιο καθαρή και πιο όμορφη. Ως Δήμος Αρταίων, στηρίζουμε δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης της πόλης μας και καλούμε τους δημότες μας να ενισχύουν κι αυτοί καθημερινά τις προσπάθειές μας δείχνοντας υπεύθυνη συμπεριφορά όσον αφορά την καθαριότητα, γιατί η καθαριότητα ενός τόπου είναι δείγμα πολιτισμού και σεβασμού προς το περιβάλλον».


Ο Δήμος Αρταίων ευχαριστεί θερμά για τη συμβολή τους στη διοργάνωση του «Let’s do it Greece 2015 – Καθαρίζουμε το Δήμο Αρταίων»:

– Τον τηλεοπτικό σταθμό ART TV και τα ΜΜΕ της περιοχής μας.

– Το Αστικό και Υπεραστικό ΚΤΕΛ Άρτας.

– Τα Εμφιαλωμένα Νερά «Κωστηλάτα Α.Ε.»



Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το «Let's do it Greece 2015» στην Άρτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου