30 Απριλίου 2015

Ηγουμενίτσα: Ανακοίνωση της πλοιοκτήτριας εταιρείας σχετικά με το συμβάν του πλοίου "ΑΝΩ ΧΩΡΑ ΙΙ"

ΗγουμενίτσαΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΡΙΟΥ ανακοινώνει ότι σήµερα Τετάρτη 29 Απριλίου 2015 και περί ώρα 11:30 το πλοίο της ΑΝΩ ΧΩΡΑ ΙΙ, ΝΠ11173, εκτελώντας το δρομολόγιο από την Κέρκυρα προς την Ηγουμενίτσα, προσέκρουσε ελαφρώς στον προβλήτα του λιμένα της Ηγουμενίτσας κατά την πρόσδεσή του.


Στο πλοίο επέβαιναν 187 επιβάτες, 14µελές πλήρωµα και 41 οχήµατα. Από την πρόσκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά 8 άτομα εκ των οποίων 4 παιδιά. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας και το Νοσοκομείο Φιλιατών.


Ήδη, μετά από εξέταση των τραυματιών, 2 ενήλικες και 4 παιδιά έχουν λάβει εξιτήριο και 2 άτομα παραμένουν υπό παρακολούθηση στο νοσοκομείο Φιλιατών όπου βρίσκονται και εκπρόσωποι της εταιρείας.


Μικρές υλικές ζημιές προκλήθηκαν σε 8 οχήματα οι οποίες βρίσκονται στο στάδιο της καταγραφής. Τα προγραµµατισµένα δροµολόγια του πλοίου θα εκτελεστούν από άλλα δροµολογηµένα πλοία.


Η εταιρεία συνεργάζεται µε τις εµπλεκόµενες αρχές για τη διερεύνηση του συµβάντος και θα επανέλθει για κάθε νεότερη πληροφορία.



Ηγουμενίτσα: Ανακοίνωση της πλοιοκτήτριας εταιρείας σχετικά με το συμβάν του πλοίου "ΑΝΩ ΧΩΡΑ ΙΙ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου