28 Απριλίου 2015

Κυκλοφορεί η βελτιωμένη έκδοση του βιβλίου του Νίκου Σκουλά "ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ: Ηγεσία, Management και Ομαδικότητα"

Ν. ΣκουλάςΣτο βιβλίο «ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ» ο συγγραφέας παρουσιάζει τους τρεις σημαντικότερους παράγοντες για την αποτελεσματικότητα της διοίκησης και εξηγεί το ρόλο του καθενός και τη μεταξύ τους σχέση. Αυτοί είναι: Ηγεσία, Management και Ομαδικότητα.


Ο Νίκος Σκουλάς καταθέτει την εμπειρία μιας ζωής τόσο ως ανώτερο και ανώτατο στέλεχος επιχειρήσεων στον ιδιωτικό τομέα, στον Καναδά και στην Ελλάδα, όσο και ως δημόσιος λειτουργός.


Προσαρμόζει την κατασταλαγμένη επιστημονική πείρα στην πρακτική των ανθρώπινων σχέσεων στη διοίκηση αλλά και στην επίτευξη συλλογικών στόχων με πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας.


Είναι ένα χρήσιμο βοήθημα για στελέχη επιχειρήσεων και δημόσια διοίκησης αλλά και για σπουδαστές της ηγετικής τέχνης και του εφαρμοσμένου management.


Στα θέματα που πραγματεύεται το βιβλίο περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων:


  • Πώς χτίζεται και γίνεται αποτελεσματική μια ηγετική ομάδα

  • Πώς να παίρνετε σωστές και εφαρμόσιμες ομαδικές αποφάσεις

  • Πώς να επικοινωνείτε και να συνεργάζεστε αποτελεσματικότερα

  • Πώς να υποκινείτε το προσωπικό σας για δουλειά και δημιουργία

  • Πώς να θέτετε φιλόδοξους αλλά επιτεύξιμους στόχους

  • Πώς να επιλέγετε τα στελέχη σας και να τα τοποθετείτε στην κατάλληλη θέση


Κυκλοφορεί η βελτιωμένη έκδοση του βιβλίου του Νίκου Σκουλά "ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ: Ηγεσία, Management και Ομαδικότητα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου