30 Απριλίου 2015

Μεγάλη συμμετοχή στην εθελοντική αιμοληψία που οργάνωσε ο Δήμος Ιωαννιτών

Μεγάλη ήταν η προσέλευση στην εθελοντική αιμοληψία που οργάνωσε σήμερα ο Δήμος Ιωαννιτών και το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου, στον πεζόδρομο της Μιχαήλ Αγγέλου.


Δεκάδες συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και μάλιστα σε μια περίοδο που τα δύο νοσοκομεία των Ιωαννίνων έχουν αυξημένες ανάγκες σε αίμα.


Συμβολικά ένας από τους πρώτους που έδωσαν αίμα ήταν ο Αντιδήμαρχος, Παντελής Κολόκας, αρμόδιος για θέματα εθελοντισμού, αλλά και πολλοί εργαζόμενοι και στελέχη του Δήμου.


«Με χαρά βλέπω τη μεγάλη συμμετοχή των συμπολιτών μας αλλά και των εθελοντών που μοιράζουν στον κόσμο φυλλάδια και προβάλλουν το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας», δήλωσε ο κ. Κολόκας, τονίζοντας ότι «ο εθελοντισμός είναι χαρά και τρόπος ζωής»


Τη μεγάλη του ικανοποίηση εξέφρασε και ο κ. Τζίμας εκπροσωπώντας τους συλλόγους εθελοντικής αιμοδοσίας του Νομού Ιωαννίνων. Ικανοποίηση τόσο για την συμμετοχή «που ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας» όπως είπε, αλλά και για το ότι «έχουμε πολύ κοντά μας, στο πλευρό μας το Δήμο και ο συντονισμός όλων μας μπορεί να φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα».


Σύμφωνα με τον κ. Τζίμα τα Γιάννενα εμφανίζουν ποσοστά προσφοράς αίματος μεγαλύτερα από τον πανελλαδικό μέσο όρο κι όπως τόνισε «αν όλοι μας συντονιστούμε, αν προβάλουμε ακόμη καλύτερα το μήνυμα του εθελοντή αιμοδότη, τότε είμαι σίγουρος ότι η περιοχή μας θα καταφέρει να έχει επάρκεια σε αίμα».



Μεγάλη συμμετοχή στην εθελοντική αιμοληψία που οργάνωσε ο Δήμος Ιωαννιτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου