19 Ιουνίου 2013

Επιτυχίες της ΕΚΑ ΔΩΔΩΝΗ στο στίβο


Share Button

Αθλητές ΕΚΑ ΔΩΔΩΝΗΜεγάλες επιτυχίες για την ΕΚΑ Δωδώνη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Νέων. Με τρία ασημένια μετάλλια και την η επίτευξη ενός ορίου πρόκρισης για παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου επέστρεψε η ΕΚΑ Δωδώνη Ιωαννίνων από τις Σέρρες όπου το Σαββατοκύριακο 15-16 Ιουνίου διεξήχθη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου ανδρών και γυναικών κάτω των 23 ετών.


Πιο συγκεκριμένα ο Δημήτρης Βλάχας ήταν δεύτερος στα 400 μ. με 47΄΄96. Η επίδοση του αθλητή του Κώστα Λώλη αποτελεί νέο ατομικό ρεκόρ και του δίνει το εισιτήριο για παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει στο Ντόνετσκ της Ουκρανίας 12-15 Ιουλίου.


Δεύτερος ήταν και ο Παναγιώτης Μπεκιαρίδης στα 110 μ. με εμπόδια των Νέων με 14΄΄52 και βρίσκεται σε καλό δρόμο εν όψει του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος εφήβων που θα γίνει στο Ριέτι της Ιταλίας.


Το ασημένιο μετάλλιο κέρδισε η ομάδα σκυταλοδρομίας της ΕΚΑ Δωδώνη για τους νέους άνδρες με τους Κώστα Λιόντο, Πέτρο Γκόνη, Δημήτρη Σαντά και το Δημήτρη Βλάχα. Η επίδοσή τους ήταν 3΄20΄΄08 ενώ πρώτος ήταν ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης και πίσω τους ο Πελασγός Λάρισας.


Από τις άλλες συμμετοχές της ΕΚΑ ξεχωρίζουμε την 6η θέση στη σκυταλοδρομία 4Χ100 των ανδρών με 43΄΄22 αποτελούμενη από τους Παπαζώη Παύλο, Λιόντο Κώστα, Γκόνη Πέτρο και Μπεκιαρίδη Παναγιώτη ενώ στο αγώνισμα των 4Χ400Μ τα κορίτσια με τις Μανοπούλου, Φωτιάδη, Παππά και Γεροδήμου ήταν στη 10η θέση με 4΄20΄΄10. Στην κατηγορία των Νέων ανδρών η ΕΚΑ Δωδώνη ανακηρύχτηκε δεύτερος επαρχιακός σύλλογος και τέταρτος συνολικά.



Επιτυχίες της ΕΚΑ ΔΩΔΩΝΗ στο στίβο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου