26 Ιουνίου 2013

ΕΛ.ΑΣ.: Ενημέρωση


Share Button

ΕΛ.ΑΣ.Σύλληψη φυγόποινης:


Συνελήφθη χθες (25/06/2013) το απόγευμα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, 41χρονη ημεδαπή, διότι εκκρεμούσε σε βάρος της καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά, συνολικής ποινής φυλάκισης δύο (2) ετών και έντεκα (11) μηνών, για κλοπή.


Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στα Ιωάννινα για μεταξύ τους συναλλαγές ναρκωτικών ουσιών:


Συνελήφθησαν, χθες (25/06/2013) το βράδυ στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, δύο ημεδαποί ηλικίας 43 και 34 ετών, για μεταξύ τους συναλλαγές ναρκωτικών ουσιών.


Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της διάδοσης ναρκωτικών, οι αστυνομικοί μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν στον 43χρονο, ο οποίος επέβαινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, βρήκαν μία νάιλον συσκευασία που περιείχε κάνναβη, βάρους (17,7) γραμμαρίων, την οποία είχε προμηθευτεί λίγο νωρίτερα από τον 34χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη.


Σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες των δραστών, βρέθηκε και κατασχέθηκε στην οικία του 43χρονου ποσότητα κάνναβης βάρους (11,2) γραμμαρίων. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.


Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί για διακίνηση και κατοχή ηρωίνης:


Συνελήφθησαν, σήμερα (26/06/2013) λίγο μετά τα μεσάνυκτα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, τρεις ημεδαποί ηλικίας 32, 34 και 28 ετών, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης και κατοχής ηρωίνης.


Ειδικότερα, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών ότι ο 32χρονος χρησιμοποιεί το σπίτι του σαν χώρο απόκρυψης και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, πραγματοποιήθηκε έρευνα σ’ αυτό, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

- ηρωίνη σε μορφή «βράχου», βάρους (7) γραμμαρίων.

- μία (1) νάιλον συσκευασία που περιείχε ηρωίνη, βάρους (0,3) γραμμαρίων.


Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.


Συνελήφθησαν δύο διακινητές στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, για μεταφορά παράνομης αλλοδαπής:


Συνελήφθησαν, χθες (25/06/2013) αργά το βράδυ, στη διασταύρωση Δελβινακίου της Ε.Ο. Κακαβιάς – Ιωαννίνων, από αστυνομικούς των Α’ και Β’ Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας 24χρονος υπήκοος Αλβανίας και ένας 25χρονος υπήκοος Γεωργίας, κατηγορούμενοι για μεταφορά παράνομης αλλοδαπής.


Συγκεκριμένα, αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 24χρονος με συνοδηγό τον 25χρονο και διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν από κοινού προς το εσωτερικό της χώρας, μία 53χρονη λαθρομετανάστρια (υπήκοο Αλβανίας).


Το αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 24χρονου, κατασχέθηκε από το Α΄ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου που διενεργεί την προανάκριση. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.



ΕΛ.ΑΣ.: Ενημέρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου