28 Ιουνίου 2013

ΕΛ.ΑΣ.: Ενημέρωση


Share Button

ΕΛ.ΑΣ.Εξιχνίαση κλοπής σε βάρος 47χρονης ημεδαπής στην Πρέβεζα:


Από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας σε συνεργασία με την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 38χρονου ημεδαπού και του 17χρονου γιου του, οι οποίοι προχθές (26/06/2013) στην πόλη της Πρέβεζας διέπραξαν κλοπή σε βάρος 47χρονης ημεδαπής.


Ειδικότερα, προχθές το μεσημέρι σε κεντρική οδό της πόλης της Πρέβεζας, οι δύο δράστες, ενεργώντας από κοινού, προσέγγισαν 47χρονη ημεδαπή και της απέσπασαν από τα χέρια το χρηματικό ποσό των (600) ευρώ, το οποίο εκείνη τη στιγμή καταμετρούσε.


Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας ενώ προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.


Σύλληψη αλλοδαπών διακινητών στην Κακαβιά Ιωαννίνων, οι οποίοι διευκόλυναν την είσοδο στη χώρα σε μη νόμιμη μετανάστρια:


Συνελήφθησαν χθες (27/06/2013) το μεσημέρι, κοντά στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 22 και 50 ετών, διότι διευκόλυναν την είσοδο στη χώρα σε μία 19χρονη ομοεθνή τους.


Ειδικότερα, οι δύο διακινητές εντοπίστηκαν να έχουν επιβιβάσει στο αυτοκίνητο τους την παράνομη αλλοδαπή με σκοπό να τη μεταφέρουν στο εσωτερικό της χώρας.


Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι σε βάρος της 19χρονης εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα ενώ κατείχε διαβατήριο το οποίο έφερε πλαστή σφραγίδα εισόδου.


Το αυτοκίνητο καθώς και το πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο κατασχέθηκαν. Προανάκριση ενεργεί το Α’ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου.


Συνελήφθησαν, σε διαφορετικές περιπτώσεις, τέσσερις ημεδαποί για παραβίαση σφραγίδας που έθεσε η Αρχή στη Λούτσα και τη Βαλανιδορράχη Πρέβεζας:


Συνελήφθησαν, σε διαφορετικές περιπτώσεις, χθες (27/06/2013) και σήμερα (28/06/2013) το πρωί, στη Λούτσα και τη Βαλανιδορράχη Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καναλλακίου Πρέβεζας, τέσσερις ημεδαποί, για παραβίαση σφραγίδας που έθεσε η Αρχή.


Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη στη Λούτσα, ένας 44χρονος ημεδαπός διότι κατελήφθη να λειτουργεί ως προσωρινά υπεύθυνος, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καντίνα), ιδιοκτησίας 70χρονου ημεδαπού, ο οποίος απουσίαζε κατά τη διάρκεια του ελέγχου και αναζητείται, έχοντας παραβιάσει τη σφράγιση καταστήματος που είχε επιβληθεί από τον Δήμο Πάργας.


Στην δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη στη Λούτσα, μία 35χρονη ημεδαπή, διότι κατελήφθη να λειτουργεί ως προσωρινά υπεύθυνη, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καντίνα), ιδιοκτησίας 56χρονης ημεδαπής, η οποία απουσίαζε κατά τη διάρκεια του ελέγχου και αναζητείται, έχοντας παραβιάσει τη σφράγιση καταστήματος που είχε επιβληθεί από τον Δήμο Πάργας.


Στην τρίτη περίπτωση, συνελήφθη στη Λούτσα, ένας 62χρονος ημεδαπός διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφέ μπαρ – οβελιστήριο) ιδιοκτησίας του, κατελήφθη να λειτουργεί αυτό έχοντας παραβιάσει τη σφράγιση καταστήματος που είχε επιβληθεί από τον Δήμο Πάργας.


Στην τέταρτη περίπτωση, συνελήφθη στη Βαλανιδορράχη, ένας 48χρονος ημεδαπός διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καντίνα) ιδιοκτησίας του, κατελήφθη να λειτουργεί αυτό έχοντας παραβιάσει τη σφράγιση καταστήματος που είχε επιβληθεί από τον Δήμο Πάργας.


Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καναλλακίου Πρέβεζας.



ΕΛ.ΑΣ.: Ενημέρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου