25 Ιουνίου 2013

ΕΛ.ΑΣ.: Ενημέρωση


Share Button

ΕΛ.ΑΣ.Σύλληψη ανήλικων ημεδαπών για κλοπή και αντίσταση:


Συνελήφθησαν την 20/06/2013 το μεσημέρι, στο Λούρο Πρεβέζης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λούρου, δύο (2) ημεδαποί Ρομά, ηλικίας 17 και 15 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπή πετρελαίου, αντίσταση και εξύβριση.


Ειδικότερα, την 20/06/2013 το μεσημέρι στο Αστυνομικό Τμήμα Λούρου καταγγέλθηκε κλοπή πετρελαίου από μηχανήματα έργων, που ήταν σταθμευμένα σε μάντρα στο Λούρο Πρέβεζας.


Από την διενεργηθείσα έρευνα και προανάκριση, προέκυψε ότι την ανωτέρω αξιόποινη πράξη διέπραξαν οι δύο συλληφθέντες δράστες μαζί με έναν ακόμη 18χρονο συνεργό τους που αναζητείται. Οι δράστες εντοπίστηκαν και προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη, απείλησαν, εξύβρισαν και επιτέθηκαν στον αστυνομικό και στους παθόντες που είχαν προστρέξει στο σημείο. Τελικά, ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς. Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λούρου.


Σύλληψη διαρρήκτη:


Συνελήφθη την 21/06/2013 τα ξημερώματα στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 19χρονος ημεδαπός, τη στιγμή που μόλις είχε εισέλθει από παράθυρο στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, χωρίς να προλάβει να αφαιρέσει κάτι από το εσωτερικό του.


Συνελήφθη στα Κτίσματα Ιωαννίνων 36χρονος, ο οποίος μετέφερε με το αυτοκίνητό του δύο παράνομους αλλοδαπούς:


Συνελήφθη την 20/06/2013 το βράδυ στη διασταύρωση Κτισμάτων της Ε.Ο. Κακαβιάς – Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, ένας 36χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για μεταφορά παράνομων μεταναστών.


Ειδικότερα, ο 36χρονος κατελήφθη από τους αστυνομικούς να μεταφέρει με το αυτοκίνητό του, δύο ομοεθνείς του, ηλικίας 21 και 32 ετών.


Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δύο λαθρομετανάστες κατείχαν Αλβανικά Διαβατήρια τα οποία έφεραν πλαστές σφραγίδες εισόδου, ενώ ο ένας εκ των δύο ήταν καταχωρημένος στον κατάλογο ανεπιθύμητων αλλοδαπών λόγω διοικητικής απέλασης.


Επίσης, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς των παράνομων αλλοδαπών, οι οποίοι συνελήφθησαν για παράνομη είσοδο στη χώρα.


Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.



ΕΛ.ΑΣ.: Ενημέρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου