25 Ιουνίου 2013

Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας Ηπείρου


Share Button

Περιφέρεια ΗπείρουΗ τρίτη, κατά σειρά, συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας Ηπείρου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Περιφέρειας Ηπείρου, επιστημονικών και εκπαιδευτικών φορέων, καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων.


Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, τα μέλη του Συμβουλίου ενημερώθηκαν σχετικά με τις προδιαγραφές του Συμβούλου για την Έξυπνη Εξειδίκευση, καθώς και για την Χωρική Ανάπτυξη στη νέα Προγραμματική Περίοδο 2014-2020 (Ολοκληρωμένες Εδαφικές Επενδύσεις (ITI), Τοπικά Προγράμματα Ανάπτυξης με πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων (CLLD)). Επίσης, τη συνεδρίαση απασχόλησε η δυνατότητα συμμετοχής της Περιφέρειας Ηπείρου στο πρόγραμμα «HORIZON 2020».


Με την ολοκλήρωση της ενημέρωσης, κλήθηκαν οι εμπλεκόμενοι φορείς να καταθέσουν γραπτώς τις δικές τους προτάσεις για την Χωρική Ανάπτυξη στη νέα Προγραμματική Περίοδο. Η συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων στο Περιφερειακό Συμβούλιο Έρευνας και Καινοτομίας τέθηκε εκ νέου ως προϋπόθεση για την καλύτερη δυνατή λειτουργία του Συμβουλίου και την αποτελεσματικότητά του στις προκλήσεις της νέας Προγραμματικής Περιόδου.



Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας Ηπείρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου