19 Ιουνίου 2013

ΕΛ.ΑΣ.: Ενημέρωση


Share Button

ΕΛ.ΑΣ.Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω τρεις νεαροί για κλοπή μεταλλικών αντικειμένων στα Ιωάννινα:


Συνελήφθησαν χθες (18/06/2013) το μεσημέρι στην περιοχή «Κρύα» Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων, τρεις ημεδαποί Ρομά (ηλικίας 19, 21 και 18 ετών), για απόπειρα κλοπής μεταλλικών αντικειμένων από αποθήκες γαλακτοβιομηχανίας.


Ειδικότερα, οι δράστες κατελήφθησαν επ’ αυτοφώρω από τους αστυνομικούς να έχουν εισέλθει, σπάζοντας παράθυρο, στις αποθήκες της γαλακτοβιομηχανίας και να έχουν αφαιρέσει μία μεταλλική σχάρα φρεατίου, την οποία είχαν τοποθετήσει πάνω σε χειροκίνητο μηχάνημα μεταφοράς (κλαρκ).


Έξω από τις αποθήκες οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν 12χρονο ανήλικο ημεδαπό να βρίσκεται μέσα σε Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο, καθώς είχε το ρόλο του συνεργού «τσιλιαδόρου», επιτηρώντας την περιοχή και αναμένοντας τους τρεις άνδρες.


Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.


Εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης σε μονοκατοικία, στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας:


Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδευμένη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηγουμενίτσας, υπόθεση κλοπής σε μονοκατοικία 56χρονης ημεδαπής, που έγινε την 16-06-2013 στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας. Στο πλαίσιο της έρευνας προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας των δύο δραστών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και αποδοχής προϊόντων εγκλήματος.


Ειδικότερα, από την διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι δράστης της κλοπής είναι 20χρονος ημεδαπός Ρομά, ο οποίος απογευματινές ώρες της 16/06/2013, μπήκε στο σπίτι της 56χρονης, παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο και αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο και μία ηλεκτρική κιθάρα. Στη συνέχεια, ο 20χρονος παρέδωσε τα κλοπιμαία σε 33χρονο ημεδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας.


Τα κλαπέντα αντικείμενα αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια ενώ προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.


Εντοπίσθηκε κατάστημα στην Πρέβεζα στο οποίο διεξάγονταν παράνομα παίγνια:


Χθες (18/6/2013) το απόγευμα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας εντόπισαν στην πόλη της Πρέβεζας κατάστημα «Ίντερνετ καφέ», μέσα στο οποίο είχαν εγκατασταθεί ηλεκτρονικοί υπολογιστές με λογισμικό πρόγραμμα τύπου «ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ», για τη διεξαγωγή απαγορευμένων τυχερών παιγνίων.


Συνελήφθη μία 42χρονη ημεδαπή, προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, ενώ αναζητείται η ημεδαπή ιδιοκτήτρια. Κατά την διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε (5) ηλεκτρονικοί υπολογιστές, με λογισμικό πρόγραμμα απαγορευμένων ηλεκτρονικών παιγνίων.


Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.



ΕΛ.ΑΣ.: Ενημέρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου