25 Ιουνίου 2013

Συναυλία Γιάννη Αγγελάκα στην Πρέβεζα


Share Button

Γιάννης ΑγγελάκαςΟ χρόνος μετρά αντίστροφα και το Live του καλοκαιριού στην Πρέβεζα του Γιάννη Αγγελάκα και της παρέας που τον συντροφεύει μουσικά, είναι αντικείμενο συζήτησης και είναι πολύς ο κόσμος που περιμένει πως και πως τη βραδιά της Δευτέρας 8 Ιουλίου, που πραγματοποιείται η συναυλία στο δημοτικό κηποθέατρο “Γιάννης Ρίτσος”.


Η κινηματογραφική λέσχη Πρέβεζας αποδεικνύει για μια ακόμη φορά, την ποιότητά της ως πολιτιστικό κύτταρο της περιοχής μας κι ο κόσμος ρωτά συνεχώς σε καθημερινή βάση, για το συγκεκριμένο Live. Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει για τα καλά, το κόστος του εισιτηρίου στην προπώληση στοιχίζει 10 ευρώ και 12 ευρώ στην είσοδο τη μέρα του Live.


Η καινούργια δουλειά του Γιάννη και τα τραγούδια “Ευγνωμοσύνη”, “Άγγελος”, “Πόθοι”, “Τηλεντρόγκες”, “όλα τα αστέρια του ουρανού”, “Μαύρη νύχτα”, “βαλίτσες” “Γιαννάκης”, “Ποτάμι”, “Δικαιοσύνη” και το ομότιτλο “γελαστή ανηφόρα”, απλά τα σπάνε.


Είναι απίστευτος ο τρόπος που ο Γιάννης Αγγελάκας και η υπόλοιπη παρέα (Ντίνος Σαδίκης, Στάθης Αραμπατζής, Χρήστος Χαρμπίλας, Τίτος Καργιωτάκης) μας ταξιδεύουν κι αυτή τη φορά, σε μονοπάτια που στην εποχή μας, δεν ακολουθούν άλλοι καλλιτέχνες. Αυτή η μοναδικότητα, κάνει και τον Γιάννη να ξεχωρίζει και να προσφέρει πτήσεις στο νου και την ψυχή. Υπάρχει μεγάλη αγάπη από το κοινό της Πρέβεζας και των γύρω περιοχών για τον Γιάννη Αγγελάκα και οι μέρες μετρούν αντίστροφα.


Βέβαια για τους fan του καλλιτέχνη, το live ποτέ δεν κρατά μια μέρα. Ξεκινά με συζητήσεις μόλις οριστικοποιείται η συναυλία, συνεχίζεται με συζητήσεις, ανυπομονησία, μέχρι να έρθει εκείνη η … ευλογημένη μέρα και οι συζητήσεις συνεχίζονται μετά το Live “Τι βραδιά απίστευτης ψυχοπνευματικής επικοινωνίας ήταν αυτή” και τα σχετικά. Μέρες τώρα ζούμε στους ρυθμούς του Live του καλοκαιριού, ο Γιάννης Αγγελάκας με την παρέα του, τη Δευτέρα 8 Ιουλίου, στο δημοτικό κηποθέατρο Πρέβεζας. Αυτη βραδιά, δε… χάνεται με τίποτα!



Συναυλία Γιάννη Αγγελάκα στην Πρέβεζα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου